Ultimele cuvinte ale unui copilaș de 3 ani: „Am să îi spun totul lui Dumnezeu”


LiveLeak-dot-com-7c7_1388225959-BchVMPUIUAAqclz

„Am să îi spun totul lui Dumnezeu”

Acestea par a fi ultimele cuvinte ale unui copilaș de 3 ani, cuvinte rostite, în plin calvar, undeva, pe un pat – de moarte – de spital din Siria, în cursul anului 2013.

Desigur, pe noi românii nu ne interesează o problemă decât atunci cand este prea târziu sau cand noi sau apropiații ne confruntăm cu ea. Ochii noștri sunt orbi și urechile nu aud sunetul durerii sfâșietoare care se aude peste tot pe planeta noastră. Dar, gânditț-vă, oriune, oricând, lucrurile pot degenera sub nasul nostru și putem noi, copiii sau familia noastră fi puși într-o situație asemenătoare sau mai rea.

Povestea micului anonim de 3 ani, relatată de mai multe site-uri din întreaga lume, deși nu a putut fi în totalitate verificată, este tragică și menită să ne atragă atenția asupra unor orori pe care, din ignoranță, noi le credeam demult apuse. Spre rușinea umanității, a noastră, a tuturor, aceste orori au loc in plin secol XXI, la o distanță geografică destul de mică față de România.

Destinul micuțului de 3 ani, asociat pe Internet cu imaginea și cuvintele de mai sus, a fost nedrept. Rănit grav, în împrejurări rămase neclare pentru noi, probabil în urma unor lupte între cele doua tabere criminale din Siria sau, posibil, în urma unui atentat,  ne-a transmis, la 3 ani, noua tuturor, un mesaj pe care imi este imposibil sa il comentez! Noi ce am înțeles din moartea lui?!

Oare de ce Dumenzeu permite ca astfel de evenimente să aiba loc?

Să ținem aproape! Dă LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI