ATENȚIE, NU ESTE DE GLUMĂ!!! România va deveni țara ATENTATELOR!?


alerta1

O informație de o gravitate deosebită a trecut aproape nebservată la sfârșitul anului 2013. Guvernul Ponta-Băsescu-Antonescu (usl-băsescu) negociază, „în secret”, conform mai multor site-uri de Internet (The TelegraphFronPress ; Vestul ; DanaMarca) , amplasarea în România a unei închisori americane în care, țineți-vă bine, vor fi aduși aproximativ 3000 de membri ai organizației Mujahedin-e Khalq (organizație teroristă iraniană). MEK a fost vinovată de uciderea a peste 50 000 de oameni (sursa), aproape în intreaga lume.

Organizația Mujahedin-e Khalq a luat ființă în anii 1960 în Iran. S-a aflat pe lista de organizații teroriste cu menţiunea că, printre altele, ar fi atacat americani în Teheranul anilor ’70, când a sprijinit înlăturarea Şahului, şi că ar fi fost folosită de Saddam Hussein pentru a ucide kurzi şi şiiţi, în 1991. MEK a ucis mai mult de 50 mii de oameni în diferite țări.

Realizați ce pericole ne pândesc dacă guvernul va accepta aducerea a 3000 de teroriști în țară????

Pe scurt, este extrem de posibil să devenim  ținta favorită a  teroriștilor, din moment ce le găzduim „membrii”. Gestul guvernului de a se pune preș în fața americanilor va putea fi perceput drept o sfidare de către teroriști și cu siguranță va atrage mânia și a altor organizații teroriste, nu doar a MEK. Și, să fim sinceri, este o provocare la adresa lor…  Sunt enorme șansele ca teroriștii să încerce să ne determine, prin mijloacele tradiționale folosite de ei și care mai toate au în comun baia de sânge, să renunțăm la închisoarea americană și să îi facem pe americani să plece. Odată circul început, cu greu va putea fi oprit.  Vă dați seama că puținii militari americani vor păzi doar închisoarea și îi va durea fix în cot de siguranța cetățenilor români. Să nu uităm cum își fac „structurile” treaba în țara asta și cât de căpușate sunt de amantale și curvele politicienilor, de neamurile și cunoștințele lor…

Să ținem aproape! Dă LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

Cât de curând, dacă o luăm la nivel logic, vom vedea la tv știri despre atentate în țara noastră. Pe ordinea priporităților nu va mai fi corupția din țară, ci atentatele. Ne băgăm ca musca în războiul altora și punem țara și poporul în pericol, deshidem Cutia Pandorei, doar de dragul guvernanților de a se căca pe ei. Nu suntem în stare să apreciem liniștea pe care o avem și parcă guvernanții noștri se cer băgați în semă de teroriști.

PS: Dacă în țară vor avea loc atentate, fapt previzibil, nu obligatoriu, „autoritățile” se vor folosi de noi pretexte, pentru  a mai restrânge din drepturile noastre, ale cetățenilor români. Va fi mai rău ca în america unde, sub umbrela Patriot Act se petrec cele mai uluitoare abuzuri. Amenințarea teroristă va fi folosită de stat pentru a supraveghea totul, desigur legal, va fi doar o scuza. Și astfel creezi problema și îți faci și treaba pe care o urmărești, mai impui restricții de circulație, mai înregistrezi totul de la telefoane până la traficul Internet, că doar trebuie să „previi”, mai reduci drepturi, mai pui olecuță de cenzură și tot așa.. Ții poporul înfricoșat și sub teroare, exact cum a facut și Ceaușescu. Vai de capul nostru, Dumenzeu să ne ajute! Nemernicia actualilor lideri ne va costa sânge nevinovat!

SURSE: The TelegraphFronPress ; Vestul ; DanaMarca (Dana Marca, angajata a Ministerului Român de Afaceri Externe)

MAI MULTE INFORMATII AICI