CRIMINALII!!!!


basescu-ponta

Sunt plătiți cu bani grei, din banii tăi, pentru a administra țara spre folosul tău și al copiilor tăi. Sunt plătiți să supravegheze și să determine instituțiile țării să funcționeze indiferent de situație și mai ales în cazuri excepționale (cutremure, războaie, inundații, incedii etc). Băsescu și Ponta sunt două nulități penale care au sub papuc o țară – de care își bat joc – și din cauza cărora mor oameni nevinovați zilnic.

Ce legatură există între băsescu, ponta și accidentul aviatic de la Beliș, soldat cu moartea a două persoane? Ei bine,  ei sunt șefii, la ei se oprește firul deciziei și al responsabilității, ei coordonează și ei sunt vinovați pentru incompetanța și bâlbâiala șocantă a autorităților. Ei au și au avut toate pârghiile să rezolve aceste probleme dar nu au făcut nimic… În vârful pixului lor se află viața noastră, a tuturor, realizați asta…? Viața noastră depinde de decizia unui incompetent și a unui plagiator. EI SUNT CRIMINALII ADEVĂRAȚI, nu cine știe ce directoraș numit politic pe la nu știu ce instituție. BĂSESCU ȘI PONTA sunt, din acest punct de vedere, responsabilii reali pentu moartea celor doi, de bulibașeala care i-a cuprins pe toți, adică de CRIMĂ…!!! Vrem nu vrem, este CRIMĂ! Ei sunt giranții sistemului mafiot și responsabilii pentru dezastrul din țară.

Să ținem aproape! Dă LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

Ne îndreptăm atenția și spre băiețașii care mustesc a politic și incompetență criminală de la ISU, STS, SRI (care îi ascultă pe toți dușmanii poantei și băsescului), SMURD, INTERNE, ROMATSA etc. Fiecare dintre toți acești mari directorași, alături de șefii lor supremi, ponta și băsescu, și-a adus contribuția la moartea unor nevinovați, prin pasivitatea și neimplicarea de care au dat dovadă. Să ne înțelegem bine, România este prizoniera unor servicii incompetente care îi apără pe politicienii corupți și pe trădătorii de neam și țară. Să nu uităm că la nivelurile superioare de conducere din aproape orice instituție există un baiețaș deștept (… sau mai mulți), pus sau agreat de un partid,  drept șefuleț. Responsabilitatea aparține  celor care i-au numit pe acești incompetenți în funcții de conducere. Dacă mergem la rădăcină, ajungem la băsescu, antonescu, boc, ponta etc…

Politizarea a fost cuvântul de ordine în ultimele două decenii, iar acum culegem roadele!

Accidentul aviatic reprezintă un alt exemplu de mizerie odioasă și criminală, de degradare, la care instițiile statului au ajuns. Și cum să nu miroase a hoit pe holurile oricărei instituții publice când aproape toate curvele, amantele, copiii, nepoții și prietenii politicienilor, care mai de care mai analfabet, incompetent și unsuros,  au fost aciuați ca șefi și șefuți pe unde s-a putut. Au fost eliminați specialiștii pentru a face loc, în mult prea multe cazuri, incompetenților cu crustă politică. Sunt și excepții, desigur… Faceți un sondaj, vedeți câte familii întregi sunt angajate prin instituțiile patriei!!

În România secolului XXI durează multe ore până când așazisele autorități se sesizează și actionează. S-au băgat probabil zeci de miliarde de euro în dotarea, redotarea, modernizarea și organizarea unor instituții cu tot cu aparatura de rigoare,  care au menirea să acționeze în caz de dezastru, care ar trebui să salveze vieți. Rezultatul este egal cu zero. Autoritățile nu sunt capabile nici măcar să se orieteze pe hartă…

Îmi este teamă să mă gândesc câți oameni nevinovați vor muri în cazuri cu adevărat dificile datorită acestor nenorociți de o incompetență strigătoare la Cer. Este imposibil, într-o lume în care tehnologia evoluează și se ieftinește rapid, ca statul român să nu aibă un elicopter capabil să zboare pe timp de noapte și pe vreme capricioasă. Ei bine, statul lui băsescu și ponta a preferat să cumpere avioane la mâna a șaptea pentru armata română, printr-o țară intermediară, desigur, de la americani – probabil realizați și la ce preț. Pentru asta au fost bani…

Domnul profesor Irinel Popescu, șeful Clinicii de Chirurgie și Transplant Hepatic de la Spitalul Fundeni a declarat:

„Dacă ar fi avut șansa să fie descoperiți mai repede, probabil că toți ar fi fost în viață. Cred că erau șanse să fie salvați dacă se ajungea la ei mai devreme” (

s-i1234

Între timp, domnii miniștri și ajutori de miniștri s-au mișcat extrem de rapid în cazul apărării intereselor chevron și gold corporation de la Pungești respectiv Roșia Montană. Tovarășul ministru STROE a trimis chiar jandarmii, la ordinul poantei criminale și a criminalului de la Cotroceni, să dea o mamă de bătaie în propria ogradă țăranilor bătrâni de la Pungești, care își apărau dreptul de a savura un pahar de apă curată și neotravită. Acum te întreb eu pe tine, INCOMPETENTULE, CRIMINALULE, unde erau jandarmii, de ce nu au fost la fel de rapizi ca la Pungești?!!

Dobitocii se joacă cu focul și cu mânia lui Dumenzeu. Cei doi care au murit în accident nu sunt primii și nu vor fi nici ultimii.

PS: Victimele sunt, în realitate, cu mult mai numeroase. Oare conștiința celor  care au acest stat în administrare acum ce spune în fața – poate – a sutelor de mii de români morți înainte de vreme din cauza unor politici bășcălioase, criminale și odioase. Câți oameni nu au murit din lipsa banilor, din cauză că nu au avut cu ce să-și cumpere medicamente sau mâncare? Câți nu au murit din cauza accidentelor cauzate de drumurile dezastruoase din țara asta? Câți români nu au murit prin țări străine deoarece politica de stat a dus la închiderea fabricilor și uzinelor din țară?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=644710708918598&set=a.393747014014970.90180.304854476237558&type=1&theater

CLICK PENTRU A DISTRIBUI IMAGINEA PE FACEBBOK

123

ASDE