Se pregătește băsescu pentru ANI GREI DE PUȘCĂRIE!? Dar Ponta?


basescu-la-puscarie

Peste tot, în media, pe bloguri, pe Facebook etc., apropiații usl-ului dau mai mult ca sigură o viitoare pedepsire a lui traian băsescu după ce acesta își va temina mandatul. Se vehiculează – strategic – ideea că acesta ar urma să primească ani grei de pușcărie – motive sunt destule! În acest mod, ponta și antonescu vor apărea în fața opiniei publice drept justițiari măreți!  Mesajul usl-ul pentru cetățeni este simplu și de efect: „pentru a-l băga în pușcărie pe băselu (așa de dușmani sunt încât îl alintă), pentru a vă face dreptate, că doar ați văzut cât rău va făcut, sprijiniți-ne pe noi, acceptați-ne golăniile noastre, închideți ochii și o să vi-l dăm pe băsescu pe tavă!”

Adevărul este că, de bine ce au dus-o în „epoca băsescu”, românii au murit pe capete! Recensământul populației ce vă spune?

Click AICI pentru a da LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

Pentru-că românul a suferit mult în aceste timpuri băsiste și vrea să vadă sânge, adică îi vrea pe responsabilii dramei sale pedepsiți,  omul simplu și visător sprijnă încântat ideea de a-l vedea la pușcărie pe fostul traficant de blugi și cafea, traian băsescu. Desigur, muțește când este vorba de a cere același tratament și pentru întreaga gașcă uslașă. Între noi fie vorba, usl-ul încă își bazează discursul, în lipsa unor realizări pe care să le prezinte, pe ura românilor împotriva tovarașului președinte. Nu au planuri, nu au proiecte, nu au realizări…! După doi ani de zile de când conduce țara, usl-ul încă mai dă vina pe băsescu pentru tot deși primul pas pe care uslașii l-au făcut a fost să îi elimine pe pedeliștii incompetenți din șefia diverselor structuri ale statului și să pună în loc useliști…, la fel de incompetenți. Ce să mai…, curve, neamuri, prieteni sunt mulți și trebuie, pentru fiecare astfel lăcustă politică, găsit un loc călduț, nu…?!

Sloganul aceasta fierbinte, „băsescu la pușcărie”, oferit de apoape doi ani românului, român de obicei fără pic de cultură – poltică și nu numai – , dorință de implicare și spirit civic, prinde de minune. În timp ce seară de seară se vorbește despre „băselu” nimic nu s-a schimbat în țară. Se fură în continuare în draci, chiar mai mult decât înainte, economia este în comă prădată puternic, tot de aceeași indivizi, iar poporul trăiește mai prost ca oricând, chiar dacă la putere este mărețul usl – dușmanul de moarte, cum ar veni, al găștiilor băsite! Ași putea jura că sau schimbat doar cei care ies în față pe post de „politicieni-lideri”, în rest totul a rămas la fel. Numai că omul, în așteptarea crucificării matelotului,  închide ochii la hoțiile guvernului usl, adică face același lucru de când se știe – se face că nu vede cum este furat de „lideri”.

De la normalitate la realitate este o distanță lungă în România. Băsescu, în niun caz, nu va face pușcărie, nici măcar o milisecundă! Degeaba poporul este prostit. Poporului i se ține mintea ocupată cu astfel de sloganuri, doar atât. Sigur băsescu nu va sta un minut în pușcărie. Știți de ce? Pentru-că îi va da în gât pe toți – și a colaborat la prădarea acestui stat cu toți smecherii aștia penali cărora le spunem „politicieni” și „oameni de afacere”. O fi și vreo excepție pe care nu o cunosc…

Cade băsescu, cade cam 60-70% din clasa politică-mafiotă a României. Credeți voi că tovarașul băsescu a dormit timp de zece ani? Credeți voi că aștia de acum dorm? Ei bine nu, îsi fac unii altora dosare stufoase, se șantajează, adică mențin sistemul. Vor risca ei să își taie craca de sub picioare, să rupă sistemul, să declanșeze un război atomic între mafioți pentru băsescu?! Desigur, gura matelotului poate fi și închisă pe sume mari de bani dar asta nu le asigură tăcerea „distinsului”. Băsescu este cu adevărat inofensiv pentru ei doar mort.  Ați văzut ce a pățit directorul CFR Marfă! Să fie o concidență?

Ciudat, din epoca băsescu face parte și perioada ponta (usl)…

PS:  Cât despre băsescu îl vom vedea bine mersi peste câțiva ani ocupând fotoliul de premier iar ponta îi va fi ministru al justitie în minunata „epocă antonescu”. Băieții colaborează bine. Ei se fac că se ceartă și pe la spate fură împreună…! Păcat popor român că nu te-ai prins până acum de asta și încă mai pui botul la prostii!