Va fi ponta pus sub urmarire penala? Incep cautarile pentru un nou premier!?


breaking_news-620x330121

Sa nu credeti ca Antonescu Crin a pus la cale ultimele miscari asa, de nebun… Totul, dar absolut totul, este calculat. La nivelul celor cu putere de decizie, nimic nu este lasat la voia intamplari. Scena politica este la un pas de un tsunami, tsunami care, dupa toate aparentele, nu va fi primul. Anul 2014 ar putea aduce o curatare a clasei politice mafiote din tara extrem de rapid. Este posibil ca la urmatoarele alegeri sa vedem multe nume noi, cei vechi infundand puscaria pana atunci.

Click AICI pentru a da LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

Basescu nu isi va incheia mandatul pana nu va da definitiv de pamant cu cei ce i-au creat probleme – si ce probleme! – chiar cu riscul de a se duce si el la fund. Vrem sau nu, basescu, vulpe batrana si razbunatoare, are inca multe instrumente, doasare si dosarele care, odata scoase la lumina, pot dinamita clasa politica. Iesirea basescului din rolul de presedinte va fi spectaculoasa, cu efecte speciale si grandioase, in fond basescu vrea sa ramana in istorie. Realizari prea mari nu a avut, asa ca macar un pic de circ justitiar in incheiere… poporul roman iubeste justitiarii, chiar si atunci cand in capul mafiei se afla insusi justitiarul.

Acum, sa fim sinceri. Ce credeti ca a tot facut basescu timp de zece ani? Credeti ca acum, chiar daca pare mai slabit, a cedat? Ca orice politician trecut prin comunism, a facut si face ceea ce stie mai bine: dosare oponentilor, pe care le va folosi la momentul oportun. Acum, fie vorba intre noi, faptele expuse in mai toate dosarelele acestea sunt reale. Stim ca fara foc nu iese fum. Este de ajuns sa priviti pe geam si sa vedeti cu arata acum Romania, sa vedeti dezastrul. Va intreb eu pe voi cine a condus-o dimp de peste doua decenii. Raspunsul este simplu: politicienii, care sunt cam aceiasi. Asadar, materiale pentru dosare sunt cu duiumul si dosare la pastrare si mai si. E nevoie doar de putina „emotie”, iar basescu este un personaj cat se poate de emotiv.

Sunt sanse uriase, in lumina noilor evenimente, ca ponta sa fie fortat sa demisioneze, asta daca nu este demis/suspendat de basescu inainte. Se zvoneste insistent ca ponta va fi pus sub acuzare. Si basescu si Antonescu, au sugerat recent ca ponta este corupt, dar si posibilitatea unor alegeri anticipate. Cum va scapa tara de zeul ponta…? Sa nu uitam ca zeii exista atata timp cat credem in ei, asta ca o mica paranteza.

„Incercand sa gasesc explicatii la afirmatia domnului Crin Antonescu, conform careia nu ar fi excluse anticipatele, am scapat din vedere unul dintre mecanismele posibile pentru declansarea acestora. Ma refer acum la anticipatele parlamentare. Conform Constitutiei, daca impotriva prim-ministrului s-a declansat urmarirea penala pentru vreo infractiune, atunci, la sesizarea procurorilor, presedintele Romaniei are dreptul sa-i retraga premierului mandatul. Daca se intampla un asemenea eveniment, atunci este apanajul presedintelui de a investi o persoana, din orice partid – pentru ca prin desfiintarea USL nu mai exista o majoritate castigatoare rezultata din alegeri –, cu rolul de a forma viitorul Guvern. Daca de doua ori este respinsa propunerea prezidentiala, automat trebuie organizate alegeri parlamentare anticipate. Daca Crin Antonescu s-a gandit cumva la un asemenea scenariu, inseamna ca, pe o cale sau alta, liderul PNL a obtinut informatii conform carora Victor Ponta se afla pe un tobogan penal.” sursa AICI

Sa sperm ca tot dandu-si in cap, se curata Romania de hotii din politica.

P.S.: Sunt 100% sigur ca Antonescu stie ce i se pregateste lui ponta si prin iesirea de la guvernare, atat el cat si pnl-ul, nu vor fi asa de puternic loviti la capitolul imagine. Unii ar putea interpreta acest gest ca pe un singular act de corectitudine ce l-ar putea propulsa pe Antonescu in functia de presedinte.