BOMBELE CARE VOR DINAMITA GUVERNUL PONTA!


1382985_557446140975832_1611667365_n

Acuzațiile de corupție adresate de băsescu, un mare corupt în viață, de antonescu și de o bună parte a societății civile și a mediei, la adresa lui ponta și a membrilor executivului, ca urmare a scandalurilor ținute în lanț din timpul guvernelor ponta unu și doi, ar fi trebuit să determine ceva măsuri legale care să le clarifice. Măsurile, după specificul românesc, au existat, doar că au lipsit cu desăvârșire.

Click AICI pentru a da LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

Acum, guvernul ponta 3 are o nouă șansă să readucă în discuție și să aprobe, grație majorității de care dispune, mărețele planuri, amorțite de ceva vreme din cauza reacției vehemente împotrivă a opiniei publice – Roșia Montaă, gazele de șist și CFR-ul. Aceste mărețe planuri presupun vinderea pe nimic a unor bunuri, adică încheierea unor contracte evident păguboase pentru țară. Probabil cu cât contractul este mai dezastruos, cu atât mita este mai mare.

Logica elementară spune că în acest an al alegerilor prezidențiale și pentru Parlamentul European, guvernanții nu vor încerca să își supere prea mult alegătorii. Propunerile vădit alterate care vor viza exploatarea vreunor resurse pe nimic de către vreo companie străină sau privatizarea pe nimic a nu știu cărei companii de stat vor lipsi, probabil.

Problema este simplă. Oricât de fardat ar fi prezentate aceste tunuri opiniei publice, omul simplu va fi capabil să înțeleagă când are loc un tun sa nu. În anii alegerilor, oricât ar putea fura guvernul din rezultatele adevăratelor alegeri, o diferență prea mare tot nu vor putea acoperi. Este mai simplu să nu naști suspiciuni prea mari în bătălia pentru ciolan.

Toate guvernele de până acum, speculând gradul de încredere acordat imediat după alegeri de către votanți, și-au rezolvat la început treburile murdare, au făcut privatizările dezastruoase pentru stat și popor. Au mai dres-o ei pe parcurs, așa, de ochii lumii, cu câte o lege care mai ajută vreo categorie de defavorizați, cu câte o indexare inutilă a pensiilor etc. Desigur, unii, așa, din răzbunare, când lucrurile erau prea dezastruoase pentru a mai fi reparate, au ales finalul mandatului pentru a da un ultim tun. Cazul tăriceanu, care a făcut minuni cu licența de exploatare a gazelor de la Marea Neagră, este elocvent. Vă amintiți, nu-i așa?

Daca nu vă cer prea mult, amintiți-vă și momentul în care ponta a încercat să impună adoptarea tunului de la Roșia Montană, sau momentul gazelor de șist. Observăm că acest tun s-a încercat a fi impus pe la începuturi, când guvernul stătea excelent în sondaje. Pe măsura ce adevărul se afla, guvernul a scăzut, iar liberalii au decis să plece.

Să ne așteptăm la o repunere în discuție a celor două tunuri, gazele de șist și Roșia Montană, în acest an? Probabil că nu, acum depinde și de cât de disperați pentru mită sunt golănașii.

….

TE RUGAM SA DISTRIBUI STIREA, SA NE AJUTI SA SPARGEM CENZURA!

CITESTE SI

Trecutul tenebros a lui Ponta. Frankfurter Allgemeine Zeitung îl suspectează de CRIMĂ!

UN NOU TUN MARCA PONTA$BASESCU. CE REDEVENTA CREZI CA PRIMIM DE LA CEI CARE VOR EXPLOATA GAZELE DE SIST?!! DISTRIBUIE, SPARGE CENZURA!

Interviu DOCUMENT. Un reputat analist financiar face praf afacerea Roșia Montană și îi acuză pe reprezentanții statului de trădare și golănie

TU ABIA ÎȚI DUCI ZILELE IAR ROMÂNIA DONEAZĂ APROXIMATIV 10 MILIARDE DE DOLARI! ȘTIREA DECENIULUI, DOVADA TRĂDĂRII NAȚIONALE !