Doar în România vezi asta! Imagini apocaliptice! Ce au facut cu sheletele morților este de neimaginat!


 

imaginile-anului-2014-proiect-romania-blog1

Plouă cu schelete umane! La acest scenariu apocaliptic nu te-ai fi așteptat.

România, în profunzimea sa, este sinistră, nu pămîntul, ci oamenii care, în demența lor, spurcă aceste meleaguri. Aflu cu stupoare și revoltă că în România, delasarea, stupizenia, lenea, prostia brută și ignoranța fac legea în cazul multor oameni, mult prea multor oameni.

Conducătorii de țară (a se înțelege, în acest caz, de la țară), loc unde nu prea există concurență, în general cu câteva clase primare, oglindă de altfel a comunității, fii a comunității, vârfurile acesteia, prea plini de importanța lor, fapt ce îi impiedică să se autosesiseze (detalii mai jos), permit, cu o ușurință vecină cu nebunia, ca lucrurile să evolueze în direcții greu de imaginat, sinistre. Aceasta este România, a dracului de șocantă, mai ales la țară.

Click AICI pentru a da LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

O parte a unui deal, care adăpostise un cimitir vechi de vreo 400 de ani, a fost excavată, iar pământul folosit la consolidarea/fundația unui pod. Au pus de-a valma, roci, nisip, lut, pe tanti Mărioara, șoldul lui badea Vasile, craniul lui Ștefan etc. Desigur, nu a stat nimeni să vadă, că în fond românul este foarte ocupat cu tăiatul frunzei la câini și lăudatul propriei persoane, dacă badea Ion, mort de vreo jumătate de secol, participă și el cu oasele lui, la suținerea civilizației moderne, adică a podețului. A fost un fel de durere în fund generală la adresa strămoșilor, a bunului simț elementar, durere simțită de obște și firma care a construit podul, toți creștini declarați. Să mai spunem că, lunar, oamenii merg la popă, la biserică, cu 10 lei în mână, un pomelnic și lumânare de 1 leu, unde îi pomenesc pe nea’ Gheorghe, badea Vasile, tanti Mărioara etc. care, mai nou,  s-au mutat cu oase, cu tot, în pod.

Astăzi din acel deal, mai cad la vale, rostogolindu-se de-a bușilea, aproape până în centrul satului Mănăstirea Cașin, căci despre acest sat este vorba, părți ale scheletelor românilor care au trăit pe acele meleaguri acum aproximativ un secol. Sătenii sunt revoltați, primarul zice că nu a fost sesizat “oficial” iar popa, ei bine popa, nu zice nimic.

P.S.: VECINE CU NEBUNIA ARGUMENTELE PRIMARULUI, CARE SUSȚINE CĂ NU A FOST SESIZAT OFICIAL. Desigur, după cum îi stă bine unui ignorant și nepăsător, deși neoficial a fost sesizat, inclusiv cu un sac cu resturi umane postate la primărie, omul, primul cetățean al comunei, nu a făcut nimic. Oficial, „omul” nu știe nimic, neoficial știe, de făcut nu face nimic. În fond, de ce să își urnească fundul de la căldură, că doar sătenii îi mai girează incompetența și peste câțiva ani pentru o găleată și un bidon de ulei. Așadar, de ce să se deranjeze domnul creștin? O fi satul mare cât Bucureștiul și omul nu își mai vede ochii de treabă.

Mă întreb cum este să treci podul și să te gândești că tocmai ai pășit peste un moș de-al tău!?

Ce rușine, ce jenant, ce grotesc, CE PENAL!!!!

VEZI AICI IMAGINI ȘOCANTE ȘI AFLĂ ÎNTREAGA POVESTE