EXCLUSIV. CUM VOR REZOLVA AUTORITĂȚILE PROBLEMA ȘOMAJULUI! TOȚI OAMENII VOR AVEA DE LUCRU!


incredibil-dar-adevarat-proiect-romania1

La nivel planetar există sute de milionane de indivizi care nu au un loc de muncă stabil, care trăiesc de azi pe mâine și care depind de ajutorul primit de la guverne. În multe cazuri, aceste persoane dependente de stat sunt utile guvernelor deoarece sunt votanți ușor de cumpărat, din păcate și ușor de sacrificat…

Click AICI pentru a da LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

Partidele politice de peste tot se întrec în campaniile electorale în fel și fel de “soluții”, de promisiuni, de “abordări” reformatoare care vizează crearea unor noi locuri de muncă, de reducere, așadar, a șomajului. Din păcate, după alegeri, cam de fiecare dată, se constată că politica economică a guvernelor provoacă, în realitate, creșterea numărului de șomeri. Să fie o simplă scăpare …? Hai să fim serioși… putem?

Se spune că în secolul pe care tocmai îl trăim, (secolul XXI (21), pentru cei care nu știau) nu va mai fi întâlnit, decât în rare ocazii, om care să aibă același loc de muncă toată viața. Se preconizează chiar că într-o viață un individ va schimba chiar mai mult de patru locuri de muncă, în fond, omu’ cât trăiește învață … să se adapteze ofertei de muncă – ofertă din ce în ce mai rară. Probleme cu adevărat usturătoare vor avea indivizii care sunt trecuți de 30 de ani. Cu greu își vor putea găsi, din mai multe motive, un loc de muncă. Să fim realiști,cu toții o să ajungem la această vârstă, de fapt și mai mulți am trecut de ea.

În plus, noile tehnologii introduse în fabrici și uzine vor determina o accentuare a șomajului prin faptul că automatizarea extremă va fura din activitățile făcute de om. Tendința de maximizare a profitului prin reducerea radicală a cheltuielilor cu forța de muncă, în general, va genera, în viitorul extrem de apropiat, un val de șomaj greu de controlat de către stat…și aducător de mari probleme pentru guverne. Băieții riscă să cam piardă totul dacă nemulțumirile degenerează… avere, funcții, privilegii, infuență etc.

CITEȘTE AICI ȘI SPIRIT ROMÂNESC VEȘNIC

Un șomer este un om nemulțumit (unii nu mai au multe de pierdut…), capabil de multe. Atunci când nu prea ai cum să îți asiguri bucata de pâine pentru ziua de mâine, poți face cam orice, inclusiv, alături de alții, să participi la activități violente îndreptate chiar împotriva regimului pe care cetățeanul simplu, care lucrează și care este permanent amenițat de perspectiva de a ajunge șomer, de a pierde cam totul, va rezona, va simpatiza. Dacă numărul șomerilor va fi suficient de mare, nemuțumirile la adresa puterii vor crește, la fel și simpatiile cu aceștia. Rezultatul final va fi posibilitatea ca oricând să izbucnească ceva ce va putea duce la mari schimbări de regim, adică la pierderea controlului, a puterii de către elita conducătoare, fapt ce va duce la pierderea nu doar a influenței ci și a privilegiilor și averilor greu agonisite (furate).

În trecut, nu vă imaginați că nu existau oameni fără loc de muncă, chiar dacă în cărțile de istorie nu prea se abordează și acest subiect. Acum, la fel ca și acum 2000 de ani sau ca acum 400 de ani sau la fel ca pe timpul cruciadelor, lipsa unei ocupații tinde să devină o problemă crucială pentru clasa conducătoare, pentru stăpâni. Prin simplul fapt că o explozie a nemulțumirilor maselor crescânde de șomeri poate duce la schimbarea diverselor regimuri si așadar la pierderea puterii de către stăpâni.

După cum probabil mai va amintiți de la orele de istorie, rezolvarea se găsea extrem de ușor în trecut și la fel de ușor se poate găsi și acum. Ori de câte ori erau prea mulți nevoiași care puneau probleme stăpânilor, se mai punea la cale câte un război. Războiul este cea mai simplă și eficientă soluție pentru cei care conduc destinele unor state. Rapid, problema se rezolvă și chiar unii câștigă bani. Au procedat în acest mod romanii, francezii, spaniolii (cam toți), chiar și biserica a avut, prin cruciadele puse la cale de papi, un țel „minuscul” de a rezolva dumnezeiește problema sărăciei și a numărului mare de locuitori ai Europei medievale. Au reușit să reducă lumea? Au reușit!  La fel a reușit și ciuma, în urma căreia Europa a renăscut la propriu. Totuși o epidemie care să reducă numărul celor nedoriți dar asistați reprezintă deocamdata (pe cât se știe ) o soluție riscantă, punând în pericol inclusiv elitele. Războiul, pe de altă parte, este o mașinărie de eliminare a surplusului (de ucis) ce poate fi controlată incredibil de ușor. Istoria o demonstrează cu prisosință.

Războiul va rezolva rapid problema șomajului, a sărăciei, îi va îmbogăți și mai bine pe cei deja bogați, va oferi o șansă de succes celor fără scrupule și va curăța statele de poporul în surplus. Războiul a fost și va fi rezolvarea cea mai simplă și eficientă a problemei șomajului sau a suprapopulării.

Asistăm în aceste momente la ultimele pregătiri pentru izbucnirea celui ce va fi, peste ani, menționat în cărțile de isorie, ca și cel mai distrugător și plin de orori razboi, ne referim, desigur, la al treilea război mondial. Vor pierii cei care au pus probleme regimurilor, cei fără bani, fără protectie, primii care, de altfel, se vor grăbi să apere țările stăpânilor. Vor pieri fără să știe că mor, nu pentru țara lor, ci pentru că așa au decis unii cu mintea lâncedă să fie creștini și să rezolve probleme. Supravietuitorii, adică aceia care vor avea într-un mod sau altul vreo legatură, mai mult sau mai puțin directă cu stăpânii, vor pune bazele unei noi societăți ce va șterge rapid urmele războiului, mai ales când mintea umană nu vrea decât să uite oroarea și să o ia de la capăt.

Războiul va duce la o rezolvare, nu pentru mult timp, desigur,  a problemelor ce supără stăpânirea. Ești gata să mori?

Partea bună este că șomajul nu va fi o problemă în anii reconstrucției….

 

Vrei să vezi cum arată în realitate războiul?

Uite câtă moarte!

ATENȚIE!!!Este necesară logarea e contul de gmail pentru vizionarea clipului de mai jos. IMAGINI ȘOCANTE!