VIDEO REVOLTĂTOR! PREOȚI OPULENȚI ȘI VIOLENȚI! SUTE DE OAMENI SFIDAȚI DE EPISCOPUL IOACHIM BĂCĂUANUL! REACȚIA SĂTENILOR A FOST PE MĂSURĂ


POPA SMARANDOI - BLOG PROIECT ROMANIA

POPA SMARANDOI – BLOG PROIECT ROMANIA

Sosit – asemeni lui Iisus Hristos, cu mici diferențe, desigur, – la bordul unui măgăruș de ultimă generație – Audi A8 –  de vreo sută de mii de euro (peste 4 miliarde bani vechi) (VEZI PREȚ), că doar obrazul subțire/gros cu cheltuilă se ține, episcopul vicar al Romanului și Bacăului a avut parte de o primire deloc onorantă din partea sătenilor din satul Cernu, comuna Poduri, județul Bacău. Ilie Giosanu, alias episcopul Ioachim Băcăuanul, o duce din scandal în scandal în ultima vreme.

Click AICI pentru a da LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

Probabil, datorită numărului uriaș de noi preoți și a limitării posturilor vacante, s-a iscat moda prin Biserica Ortodoxă Română, ca preoțimea cu post să fie cernută pentru a face loc cui trebuie că, în fond, există atâtea guri de hrănit și buzunare de umplut. Colac peste pupăză, pe măsură ce numărul de posturi scade, crește numărul de preoți. Recent, prin Roman și Neamț, a plouat cu suspendări și mutări din parohii mai bogate în altele mai sărace, pe motiv de vânzare de lumânări contrafăcute cu complicitatea preoților locali. Este de prios să mai spunem că aceștia susțin că șefii lor nu au dovezi și i-au dat chiar în judecătă… Unii preoți au prins noul trend și, conștientizând pericolul de a fi zburați din post, pe motiv că „…afară plouă”, au început să facă gălăgie, numai că zgomotul lor nu a penetrat urechelile mai marilor.

Venit, după cum spun sătenii, pentru a-l alunga pe preotul din sat – care se pregătea să țină o slujbă de înmormântare – și pentru a pune pe altul în loc, sfidător, etalându-și luxul instituției pe care o conduce, nu știu dacă și al său personal, Ioachim a fost primit cu huiduieli, acuzații și, în final, alungat din sat… Doar poliția l-a făcut scăpat dintr-o situație jenantă care putea oricând degenera, taman datorită comportamentului armatei sale de preoți, sfidători și el, asemeni comportamentului șefului. Ciprian Ioan Ignat sau „popa smardoi” după cum îl numește cea care a postat clipul pe yt, secretar eparhial, nu s-a sfiit să o îmbrâncească, într-un alt gest totalmente „creștin”, pe reporterița de la cotidianul Adevărul, care filma incidentul. Despre acesta și soția sa ,adevarul.ro susține că sunt abonați la banul public prin faptul că au fost consultanți ai cărții Bacăul, acasă la creștini, pentru care primăria condusă de Stavarache a plătit 80 000 de euro (385 000 lei noi, 3,85 de miliarde – bani vechi – Vezi DETALII). O altă acuzație vine din partea unui student al Facultății de Teologie din Alba Iulia care susține că a fost agresat de Ignat chiar în incinta Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

Nu putem trece peste gestul „creștinesc” al episcopului de a-și demonstra luxul în fața unor amărâți, fără a sublinia faptul că luxul nu este deloc în concordanță cu învățăturile lui Iisus și nci cu legile bisericii, cu atât mai puțin cu starea materială a majorității enoriașilor. Ioachim Băcăuanul este călugăr și, conform normelor Bisericii, este obligat să accepte sărăcia de bună voie. Cu toate acestea, el deține în proprietate, tot conform adevarul.ro, alte mașini de lux precum un Jeep Dodge, (caută pe google să vezi imagini ), un Volkswagen Transporter și un Citroen Xantia.  Dar ce să facem, preoții de rit nou pun mare preț pe confort, lux, că doar omul are o singură viață … în fond, cei mai mari atei îi găsim în biserică… Mă întreb ce ar putea face biserica cu  4 miliarde de lei vechi cât costă un Audi 8,, oare câte vieți ar fi putut fi salvate, câte destine îndreptate în bine.

Îmi permit să citez câteva persoane din clip.

Sunteți niște hoți …. Huoo, Hoților….

…..

Noi nu avem nici ce mânca, suntem nişte oameni săraci. De unde are Ioachim atâţia bani pentru o asemenea maşină? Ia şpăgi! Ne sfidează cu luxul ăsta! – a strigat din mulţime Maria Amariei (68 de ani)(SURSA )

OARE DUMNEZEU NE OBLIGĂ SĂ TOLERĂM  NIȘTE IPOCRIȚI ÎNGÂMFAȚI CARE SE FOLOSESC DE NUMELE LUI PENTRU A HUZURI PE BANII ROMÂNILOR CĂLCÂND CU COPITELE PRINCIPIILE DE BAZĂ ALE CREȘTINISMULUI?

comunicat

 

PS – LAUDA DE SINE …. (vezi complet pe Wikipdia)

ioachim bacauanul despre el - wikipedia

ioachim bacauanul despre el – wikipedia (BLOG PROIECT ROMANIA)

 

ioachim bacauanul despre el II- wikipedia