ATENȚIE! UN CRIMINAL DEOSEBIT DE PERICULOS SE AFLĂ ÎN LIBERTATE! ATENȚIE!


 

bigstock-hand-making-a-stop-signal-sign-162901311

Un criminal deosebit de periculos și de obraznic se află în libertate deși a produs prin acțiunie sale, directe și indirecte, moartea a mii de oameni. Mai mult, acesta a fost autorul unei lovituri de stat, a blocat parcursul spre libertate al unui popor, a refuzat refacerea României Mari și a permis instaurarea la putere a unui regim mafiot de care România nu va putea scăpa nici într-o sută de ani.

Lider al mafiei politice postdecembriste, criminalul Ion Ilescu, protejat al tuturor guvernelor ce au condus statul de dupa 1989, nu a fost tras la răspundere nici acum. De ce? Cine și de ce îl protejează pe Ion Iliescu? De ce nu este tras la răspundere pentru crimele împotriva umanității de care este vinovat!?

OAMENI BUNI, INDIVIDUL ASTA ARE MÂINILE PĂTATE DE SÂNGE NEVINOVAT. TERORISTUL ASTA A DISTRUS PENTRU DECENII BUNE UN POPOR.  DATORITĂ  GRAVITĂȚII LOR, CRIMELE DE CARE ILIESCU ION ESTE RESPONSABIL POT FI ADUSE LA ACELAȘI NIVEL CU CRIMELE UNUI ALT MARE CRIMINAL, CEUȘESCU.

IIESCU ESTE VINOVAT DE DEZASTRUL DIN ȚARĂ, DE VIEȚILE NOASTRE DISTRUSE, DE ÎNAPOIEREA ROMÂNIEI! DE LA EL A PLECAT TOTUL!

ACESTA INDIVID ESTE UN CIMINAL EXTREM DE PERICULOS, OBRAZNIC ȘI PARȘIV! ACEST CRIMINAL TREBUIE JUDECAT PENTRU MORȚII DE CARE ESTE RESPONSABL. O ȚARĂ NU POATE MERGE ÎNAINTE FĂRĂ JUSTIȚIE, FĂRĂ DREPTATE!

„Ion Iliescu este un criminal care trebuia judecat de 22 de ani pentru ce a facut in 1989, pentru că el cu cei 39 de generali au tras în popor pentru a ramane ei la putere”

Neagu Djuvara

Mesajul națiunii pentru criminal

 Petre Tutea despre Iliescu

10314503_700310500025285_2404173584954249012_n

Click AICI pentru a da LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

Iliescu-pe-cadavrele-din-decembrie-1989

Civili batuti cu bestialitate la Televiziunea româna în 13 iunie 1990 – Partea I adevarul.ro

Mineriada Piata Universitatii 13-15 iunie 1990 *FULL*

VINOVAT DE MOARTEA LOR

iliescu-milion-like

ion-iliescu

Crimele nepedepsite ale lui Ion Iliescu (click pentru a citi)

DEZVĂLUIRI-BOMBĂ DESPRE CINE ESTE ION ILIESCU:

13-15 Iunie 90′ nu uităm(click pentru a citi)!