Neamul românesc se pregătește de război. Timpul nu mai are răbdare cu noi…


top-secret-logo3

Neamul românesc se pregătește de război, fie că vrem sau nu, fie că suntem realiști sau visători. Timpul curge într-o direcție asupra căreia nu avem control. O privire realistă asupra situației în care țara se află îți dă fiori. O scânteie este de ajuns pentru a pune capăt unui vis, unui proiect, ce părea a fi frumos, dar care și-a dovedit eșecul într-un mod lamentabil. Degeaba aceste pământuri sunt bogate dacă poporul care le are în chirie nu conștientizează asta și, mai rău, își bate joc de ceea ce a primit de la Divinitate. În popor circulă și  o vorba ilustrativă: „frumoase plaiuri, păcat că-s locuite”…

Click AICI pentru a da LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

Tu, cititorule, nu ai realizat gravitatea situației și nu este vina ta ci a unor odioși complici criminali din interior și din afară. Ca în orice situație de acest gen, până în  momentul trezirii, trădătorii sunt la conducere.

Situația este deosebit de gravă atât în România cât și în celălalt stat românesc, Modova, chiar dacă în presă nu se spune nimic. La o privire atentă – nu e nevoie să fii expert – putem observa ca evoluția evenimentelor nu este deloc favorabilă unității statale a țării și a Moldovei sau, mai pe scurt, unei Românii așa cum o cunoaștem noi astăzi. Doar inerția își mai face treaba.

România este o pradă mai mult decât ușoară în aceste momente și, ca de foarte multe ori în trecut, nu putem conta pe sprijinul instituțiilor militare internaționale la care țara noastră este parte semnatară, poate și pentru faptul că aceste organisme internationale sunt, într-un fel sau altul, mulțumite cu actuala evoluție a evenimentelor. Să fim serioși, cine se va baga pentru a apăra România? Exemplul din Ucraina este mai mult decât grăitor și a arătat că toate aceste tratate internaționale nu sunt altceva decât niște simple hârtii.

Se spune, pe la colțuri, de cei inițiați, că motivul pentru care România ar fi fost creată, este de a realiza o zonă tampon din care, în funcție de cursul evenimentelor pe plan internațional, să se înfrupte puterile vremii, un fel de sac de box… Timp de sute de ani, teritoriul României de astăzi a fost locul în care s-au purtat războaiele dintre marile puteri, adică front. În timp ce în vestul Europei se contruiau orașe, cetăți, pe aceste teritorii se duceau lupte sângeroase ce transformau toate realizările în ruină. Să ne mai mirăm de ce România este încă în Evul Mediu timpuriu, în timp ce statele care, timp de sute de ani, s-au luptat pentru dominarea acestei zone sunt în secolul XXI?  Dacă ai fi fost atent la orele de istorie, ai fi aflat că domnii țărilor române au păzit timp de sute de ani lumea creștină, cu prețul sacrificării țării și, poate, a milioane de români.

Așadar, că vrem sau nu, România este și va fi un spațiu în care tensiunile dintre statele puternice ale zonei trebuie să se descarce, un câmp de luptă, un premiu, o zonă cu granițe în permanentă mișcare, o zonă, dacă vreți, de război. Spre exemplu, americanii si-au adus rachetele la noi și, bineînțeles, zona amplasării a devenit ținta de primă mână a tututor puterilor inamice SUA. În caz de război, printre primele zone care vor fi anihilate vor fi și aceste baze militare.

Ce ne așteaptă

Nu este un secret planul diabolic, susținut financiar de Ungaria, care urmărește anexarea Transilvaniei! Tupeul ungurilor este incalificabil, medieval, rușinos și totusi autoritățile vândute de la București (probabil bine unse – nu ai altfel cum să îți explici trădarea țării) închid complice ochii. Deja Transilvania este retrocedată bucată cu bucată, prin uz de acte false, de cele mai multe ori și prin necunoașterea istoriei, moștenitorilor grofilor maghiari, mulți dintre ei vinovați de crime împotriva majorității românești.

Transilvania va fi, dupa cum evoluează evenimentele, prima zonă care va iesi din componența României, asta cu ajutorul unui partid criminal și trădător, ce se află în spatele acentuării mișcări separtiste a minorității maghiare, mișcare pe care a încurajat-o și finanțat-o chiar România. Transilvania, zona despre care majoritatea străinilor știu ceva informații și care este mai degrabă asociată în lume cu Ungaria si nu cu Romania, își va declara, mai devreme decât credeți autonomia urmată la scurt timp de independență. Cine va ajuta România, stat rămas fără armată? NATO…, după modelul ajutorului acordat Ucrainei? Hai să fim serioși. Treptat, fortați de Europa, liderii politici șantajabili ai țării vor recunoaște inclusiv „unirea” Transilvaniei cu Ungaria.

Republica Moldova este în pericol și mai mare. Stat fără o bază economică, trăind, ca și România, din agricultura practicată în chip medieval și din ce mai trimit în țară cei plecați la lucru în afară,  se confruntă deja cu puternice mișcări secesioniste care o macină din interior. Rezutatul final va fi ciuntirea acestui vechi stat românesc care în final va fi mult prea slab pentru a mai avea vreun sens al existenței și va fi contopit, fie în Rusia, fie în ce va mai rămâne din România, ca premiu de consolare.

Suntem la mâna unor vecini care de abia așteată să ciuntească țara. Cu cât suntem mai slabi, cu atât ei devin mai puternici. Cu cât nu mișcăm un deget, cu atât le vom face jocurile.

Războiul este iminent

Războiul  va începe prin programarea autonomiei Ținutului Secuiesc sau a independenței vreunei provincii separatiste din Moldova (Găgăuzia – Transnistria etc.). Ce va face Romania? Simplu, va trimite armata pentru recuperarea teritoriilor și, din acel moment, scenariul din Ucraina va prinde contur. Ar fi de neconceput ca în cazul în care secesioniștii din Moldova să lovească cel de-al doilea stat romînesc noi să nu intervenim pe cale armată.

VIDEO DRAMATIC! Gazele de sist pot aduce apocalipsa! Atentie, imagini incredibile!

VIDEO DRAMATIC! Gazele de sist pot aduce apocalipsa! Atentie, imagini incredibile!

 

PS: Cine este vinovat, de unde a plecat totul?

Răspunsul este simplu, dureros și clar – poporul, adică noi. Momentul în care visul s-a năruit a fost eșecul numit Carol al II-lea, eroare ce putea fi îndreptată în bine extrem de rapid, dacă o mână de ruși nu transformau odată pentru totdeauna monarhia în republică. Plătim acum prețul republicii, a unei ogrăzi fără stăpân, fără viziune, fără Dumnezeu.

Din popor se trag politicienii trădători ce au șubrezit statul. Oare nu poporul a aprobat, tacit și zeflemitor, acționând doar la nivel de miștouri stupide, de caterincă, distrugerea învățământului, a sistemului de sănătate, a economiei naționale, la vânzarea pe nimic a fabricilor, a pruncilor, a terenului agricol etc.? Nu poporul a stat fără să mișcte un deget în fața pericolului de a fi  lăsați fără apă și aer – gazele de sist, Roșia Montană – dar care îi va îmbogăți pe mafioții zilei, oameni din popor, dealtfel? Nu poporul închide ochii la încălcarea legii, la abuzuri, nu el se face că nu vede cum bătrânii de la Pungești sunt loviți și torturați de brute analfabete ce s-au pus în slujba unei firme străine pe banii noștri?

Dar oare nu fiii poporului sunt angajați în jandarmerie, nu doctorii români te lasă să mori în spital dacă nu le umpli buzunarele, nu popii români își lasă oile neîngropate dacă nu sunt încălziți cu mulți bani? Nu poporul este cel care nu pune preț pe carte, pe bun simt, pe responsabilitate, pe implicare? Nu poporul român a invadat Europa șocând cu spiritul nostru medieval, iresponsabil, cu căcatul în mijlocul drumului, cu urinatul pe garduri, cu mâncatul semințelor peste tot, cu țipete, urlete, oriune si oricând…? Nu noi am votat comniștii, mitocanii și jegoșii pentru simplul fapt că par din popor, râd, beau și fură, la fel ca marea majoritate..? Nu noi, nu toți românii au făcut rău direct țării ci mai mult indirect, prin neimplicare, prin colaborare tăcută cu o mafie ce a avut drept țel distrugerea și furtul a tot ce se putea fura, chiar dacă asta ar fi dus în final și la dispariția lor. Poate o mai fi existând vreo urmă de român cu intenții bune, poate mă înșel eu și masa poporului o fi bună, dar să nu uităm că imaginea noastră în Europa stricată tot de trimișii noștri, nu este deloc bună, chiar dacă, în esență, masa românilor este ok.

Cauza de bază este distrugerea educației, realizată cu zâmbetul pe buze de funerii, abramburici și tot fel de marmote, reprezentante ale poporului și care votează în numele său. Și acum retrăiesc șocul pe care l-am avut când am auzit că se dorea de către un grup de distinse aflătoare în treabă, grupate in jurul liberalei Alina Gheorghiu, eliminarea unor obiecte de studiu pe motiv că ghiozdanul elevilor era prea greu. Atât le-a dus capul pe acele demne tovarășe, asta era soluția lor. Problema este alta, marmotele acestea votează legi de care noi depindem.

 

CITEȘTE ȘI

Sute de mii de români ar fi fost astazi în viață. Suntem victimele trufiei și lăcomiei capilor bisericilor