Pentru prima oară în istoria umanității un român reușește imposibilul


alerta1

Da, este adevărat, un român a reușit ceva unic, o realizare imposibilă pentru noi toți. Pentru prima dată în istoria lumii, sau mai bine zis de la facerea lumii, un român din Iași a reuși să aibă, nici mai mult nici mai puțin, de 16 joburi – surse de venit. În ritmul asta, în cel mai scurt timp, o sa îi depășim și pe japonezi la capitolul fidelitate și respect pentru muncă.

Click AICI pentru a da LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

Conform adevarul.ro (citește aici) românul nostru, politician de meserie, adică mare consilier local din partea psd pe la primăria Iași, a obținut venituri din, nici mai mult nici mai puțin, 16 joburi. În 24 de ore, parcă atâtea ore avea o zi azi diminieață, individul nostru o face și pe consilierul local dar și pe consilierul unui parlamentar, lucrează și pe la aeroportul din Iași, pe la Direcția Regională de Drumuri și Poduri etc. În total, conform declarației de avere semnată cu mânuța sa, eroul nostru a avut venituri din joburile sale de peste 150 000 de lei.

Contează oare că multe din venituri provin de la firme cu care intră în categoria „de casă” cu primăria Iași.

Pentru a te convinge vezi AICI DECLARAȚIA DE AVERE (caută Ostaficiuc Marius Eugen )

Domnule cum sunt unii buni la toate! Cât respect, câtă implicare! Așa DA! România sunt sigur ca, în acest mod, nu va avea un viitor! România este un stat mafiot!