VIDEO! CAMPIONATUL MONDIAL DIN BRAZILIA DINAMITAT DIN TEMELII! TOTUL A FOST O MINCIUNĂ INCREDIBILĂ


breaking_news-620x330121

În cazul în care nu ai realizat până acum, știrile despre  Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia nu au reprezentat altceva decât o înșiruire de minciuni. Adevărul a fost aflat grație unor eroi neobosiți din Coreea de Nord și prezentat, în exclusivitate, la televiziunea națională din acest stat. Conform acestei instituții, echipa națională de fotbal a Coreei de Nord ar fi zdrobit echipele de fotbal dușmane, dar și pe cele prietene, reușind inegalabila performanță de a ajunge tocmai în marea finală. Scorurile au fost uluitoare:

Coreea de Nord – Japonia: 7-0

Coreea de Nord – SUA: 4-0

Coreea de Nord – China: 2-0

În finală, nord-coreenii ar fi trebut să joace cu echipa Portugaliei, echipă pe care, cu siguranță, au invins-o cu 1-0.

Click AICI pentru a da LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

 

Aceste informații sunt prezentate, repet, de televiziunea națională din Coreea de Nord și ne arată demența unui regim care, folosind media, își îndobitocește  poporul în ultimul hal. Cu siguranță, poporul nord-coreean se bucură de unul singur pentru victoria închipuită a echipei lor naționale, fără a avea habar că totul este o minciună pusă la cale de un regim totalitar și odios.

PS:

Puțin ne mai lipsește și o să avem și noi o realitate alternativă construită de tembeliziunile românești. Poporul, înfometat și îndobitocit, pune, pe românește, botul, la toate tâmpeniile pe care le vede la televizor, uitând să mai treacă informațiile prin filtrul gândirii și să facă legătura cu realitatea.