VIDEO – Ponta, huiduit și fluierat copios. România se trezește.


ponta-victor-400x2662

Cel pe care  presa comunistă îl dă zilnic drept viitor președinte al României, Victoraș Ponta, a fost fluierat și huiduit copios la BRD Bucharest OPEN 2014. Se pare că popularitatea tovarășului nu mai este ce a fost, dacă o fi fost vreodată popular…

Întreaga scenă a fost surprinsă în direct de DIGI TV. În momentul în care un individ îi aducea osanale tovarășului pontaur (de parcă ar fi dat pontaurul din banii săi, nu din banii țării) întreaga arenă a început să fluiere și să huiduie copios. Zici că era la Revoluția din ’89, cu alte personaje, desigur. Încercările de a drege busuiocul din partea vorbitorului se soldau cu noi și noi fluierături și huiduieli la adresa tovarășuilui Ponta. Acestea au încetat imediat și s-au transformat în aplauze în momentul în care mulțumirile s-au îndreptat spre BRD și Gabriela Szabó, ministra Tineretului și Sportului.

Click AICI pentru a da LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

Dacă ar fi fost huiduit, cum s-a întâmplat deja, la deschiderea vreunei noi clădiri cu utilitate bisericească, probabil popii ar fi repetat jenanta lor ispravă de a încerca să acopere huiduilelie cu colinde. VEZI AICI. Între noi fie vorba, băi popilor lingăi, nu ați ratat ocazia de a vă umple de rahat.

 Cum oare să nu îl huidui pe individul care încă încearcă să dea, împreună cu băsescu, cel mai mare tun din istoria României (VEZI AICI și AICI),  pe odiosul care a trimis jandarmeria (lingăii) să îi bată, în propria ogradă, pe bătrânii din Pungești, bătrâni care s-au opus cu tărie unei firme americane ce încearcă să otrăvească, nu doar să fure, în numele exploatării gazelor de șist, România? Cum dracu’ să nu îl huidui și să îl fluieri pe acest odios care a acceptat ca resursele țării să fie pur și simplu prădate pentru o redevență de doar 5%, fără a mai lua în calcul ortrăvirea care se va produce (VEZI AICI) și  AICI.

Cum să nu dai de podea cu un specimen care nu urmărește decât reducerea drepturilor de care românii beneficiază prin Constituție, care se află în spatele unor propuneri ale unui serviciu de informații român, stupide, dar extrem de periculoase, în esență, și care vizează dreptul SRI-ului de a-ți percheziționa, când doresc mafioții, fără mandat de la judecător, calculatorul?

Cum poți să nu scuipi în față un comunist care se dă, timid, mare monarhist și care lovește direct și indirect în Regele Mihai VEZI AICI?

Cum să îți placă de un individ care confiscă în modul cel mai penal, prin prezența sa, activitățile sportive și nu numai, care ar fi în stare să se pozeze și cu un câh, doar doar de ar mai cîștiga ceva adepți?

Cum să nu îl huidui pe cel care toată ziua hămăie la televizor și conduce țara asta prin intermendiul Antena 3 și RTV? Și acum, la ani de la preluarea puterii, mesajul comuniștilor  din psd, unpr și udmr, nu este spre viitor. În lipsa de realizări ei încă bâlbâie aceași pastilă răsuflată anti băsescu, deși se vede de pe Pluto că preșul este mână în mână cu ei.

Și cum să nu huidui o arătare asupra căreia planează acuzația de crimă (CITEȘTE AICI), un om profund corupt, după cum spunea chiar aliatul său, băsescu? Cum să nu huidui un mincinos ordinar, un sfidător pervers, un politruc afacerist care face afaceri cu Udrea deși toata ziua latră împotriva ei CITEȘTE AICI DETALII  ?

Cum să nu îl huidui pe cel care, pentru a obține susținerea popimii, bagă bani fără număr în fundul  bogatului cerșetor numit BOR (biserica ortodoxă română) în loc să învestească în autostrăzi, școli, spitale etc.? Știe, desigur, odiosul, că, fără spitale, oamenii mor cu zile, că fără autostrăzi și drumuri, economia tot la genunchiul broaștei rămâne, că fără școli și salarii acceptabile pentru profesori, România se va prăbuși din interior. O societate îndobitocită, care se șterge la fund cu educația, nu are cum să supravițuiască, iar pontaurul și preșul știu toate asta și îi doare fix în …

Ei bine, cum să nu huidui un hoț și un mincinos notoriu, un comunist spurcat, de moda nouă, un trădător de țară și de neam, ca, de altfel, toți politicienii care s-au perindat pe la putere, care impreună cu gașca de pușcăriabili distrug de două decenii acest stat?

Huuuuoooooooooooo Ponta, jigodie! Huuuuuooooooooooooooo Băsescu, jigodie!