Rusia – stat terorist!


images

Cum am putem eticheta un stat care, de când se știe, a creat scenarii, fel și fel de scenarii, care au avut drept scop final destabilizarea altor state, destabilizare propice instaurării hegemoniei ruse. Scenariile acestea au adus zeci, poate chiar sute de milioane de morți nevinovați, au produs râuri de sânge și lacrimi, au schimbat în rău destine de state și oameni, au menținut lumea în Evul Mediu.

DĂ CLICK PE LINK – IATĂ DOVADA CĂ AVIONUL A FOST DOBORÂT DE RUȘI – INTERCEPTĂRILE DINTRE REBELI ȘI COMANDANȚII RUȘI

Stați liniștiți, precum Rusia, așa a acționat și SUA, în sfera ei de infuență. Cu toate acestea, spre deosebire de gheara Rusiei, Gheara americană a adus prosperitate poporului american și popoarelor prietene lor. La ruși, în afară de odioșii conducători, poporul tot greu a trăit. Asta-i diferența.

Nu acuz poporul rus, departe de mine această intenție, rușii sunt victime ale conducătorilor lor, la fel precum românii sunt victime nevinovate ale clasei politice, adică ale conducătorilor.

Cum putem numi un stat care finanțează, instigă, face tot posibilul să dezmembreze alt stat – Ucraina? Cum putem numi un stat care, și acum, în secolul XXI, se comportă ca și cum ar fi stăpânul altor state? Cum să îi spui Rusiei, când finanțează masiv un grup de teroriști, demenți care trag cu rachetele în avioane civile? Nu este vina lor în totalitate, este vina celor care i-au înzestrat cu arme, cu tupeu, a celor care îi apără, adică a statului rus, stat condus de Putin, om al serviciilor secrete ruse… Cu toții știm că cel care provoacă ruperea Ucrainei este Putin, țarul Rusiei, omul pe mâinile căruia curge sânge nevinovat. Degeaba, demenții, psihopații, nebunii, în esență, nu pot conștientiza asta. Cum îl putem numi pe Putin, omul care a decis, planificat și sponsorizat dezastrul din Ucraina, crimele care au loc acolo? Un simplu om, dacă ar fi vinovat de crimele comise de Putin, ar sfârși în fața plutonului de execuție. Putin, în schimb, este modelul altor demenți.

Click AICI pentru a da LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

Ei bine, Putin este modelul unor demenți care gândesc numai în extreme, psihopați care nu au nici cel mai mic respect făță de ființa umană, față de umanitate! Modelul lui Putin este modelul unui terorist, iar în acest secol, teroriștii nu mai au ce căuta. Teroriștii sunt cei care împiedică dezvoltarea, progresul și readuc, pe oriunde trece hoitul lor ei, Evul Mediu, durerea, nedreptatea, haosul.

În loc să își vadă de dezvoltarea propriei țări, țară care nu se poate lăuda că a ieșit din Evul Mediu, în multe privințe – la fel cum este și cazul României -, Putin și gașca sa de criminali, își fac planuri despre cum să distrugă alte state.

Atacul asupra unor civili nevinovați arată demența unui regim terorist, în esență. Cu ce au fost vinovați cei din avionul doborât de criminalii sponsorizați de Putin?

PS – Rolul Rusiei în cazul României, ca și în cazul altor state, a fost MALEFIC! Dezvoltarea acestui stat a fost frânată secole de-a râdul de urzelile Rusiei. Dacă în 1944, regimul comunist și criminal, susținut financiar de Rusia, plin de agenți ruși, nu ar fi pus gheara pe țara asta, România ar fi fost departe. Repet, rolul Rusiei în istoria acestui popor al nostru a fost MALEFIC!

Să dea Dumnezeu, ca istoria să nu se repete!

Între noi fie vorba, Rusia este la un pas de rupere. Da, cel mai mare stat din lume, este la un pas de rupere. Națiunile aflate sub bocancul rus se trezesc și vor independență. Trebuiesc încurajate.