ACESTA ESTE DIAVOLUL CARE A UCIS 300 DE OAMENI


Igor-Strelokov-dnevne

Acesta este diavolul vinovat de moartea a 300 de oameni nevinovați, printre care 80 și ceva de copii… Numele acestui individ este Igor Girkin, mercenar de profesie. Erau și doi români printre victimele tragediei  avionul MH17. Astăzi ei ar fi fost în viață dacă Igor Girkin nu ar fi decis că ei trebuie să moară, așa, de distracție, că așa vrea el și cu  Putin. El nu a acționat  de unul singur, fiți fără grijă, ci la ordinul unui alt mare diavol, Putin.

Acești psihopați, au luat viața a 300 de oameni și încă mai găsim în țara asta specimene psihopate care îi consideră modele și care țin neapărat să își laude „eroii”. Desigur, cine se asemănă, se adună, și mă gândesc cu groază la cât de multe astfel de specimene, care nu ar clipi luând viața unor semeni, se află printre noi. Ce găsiți, băiii siniștrilor…, de admirat la acești criminali? Vă place că din cauza idolilor voștri curge sânge nevionvat, că omenirea încă se află în Evul Mediu ? Iau foc ori de câte ori găsesc comentarii de genul *rușii nu fac decât să se apere, americanii-s de vină* Cum poți tu, ființă umană, să justifici, să apreciezi, persoane din cauza cărora mor oameni, indiferent că sunt ruși, americani, extraterești…? Ce fel de suflet poți avea? CRIMA NU ARE JUSTIFICARE! NU POȚI GĂSI NICIO JUSTIFICARE ÎN A UCIDE!!!

Click AICI pentru a da LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

Conform pesurse.ro., site de la care am preluat fotografia și informația de bază, diavolul este cetățean rus. Originea  are cea mai puțină relevanță, asftel de diavoli găsim la toate națiile de pe pământ. Însă, pentru cei care, în tâmpenia lor, încă mai consideră că Putin nu are nicio legătură cu crimele împotriva umanității ce au loc în Ucraina, asta este încă o dovadă clară a implicării statului rus.

Vezi mai multe detalii AICI

Desigur, când războiul o să vă răpească soții și copiii, părinții, frații și cunoscuții, viața de zi cu zi și toată agoniseala de o viață, când o sa vedeți sânge și cadavre oriunde veți întoarce privirea, când veți crede că Dumnezeu v-a abandonat Iadului ce a venit pe pământ, atunci o sa realizați de ce Putin este un CRIMINAL DE RĂZBOI DEOSEBIT DE PERICULOS ce trebuie OPRIT! Până atunci, puteți crede că este o manipulare…

EXISTĂ O SINGURĂ SOLUȚIE PENTRU AȘTIA – ȘTREANGUL

citește și  Rusia – stat terorist!

main