SUA TINDE SPRE DICTATURĂ? DE CE ÎI TERORIZEAZĂ POLIȚIA PE CIVILII?


Screenshot from 2014-08-15 11:15:55

Imagini si informații greu de digerat au parvenit din SUA. Leagănul democrației este, în zilele noastre, o oază de teroare polițistă… cu tendințe de transformare rapidă într-o dictatură modernă sau, de ce nu, de asumare a acesteia. SUA de astăzi sunt rezultatul unui lung și surprizător șir de abuzuri din partea poliției, asta dacă nu mai punem la socoteală abuzurile și corupția promovată de acest mamut, cu picioare de lut, peste tot în lume. De fapt, SUA  sunt un model urmat cu plăcere cam de toate statele și de toate regimurile prezentului unde microbul dictaturii se amestecă cu cel al ipocriziei.

Jandarmul mondial își reprimă sadic și brutal proprii cetățeni, cetățeni care au drept să se opună abuzurilor, să manifeste pașnic, să ceară rezolvarea unor probleme, în loc să deschidă calea dialogului și a găsirii soluțiilor pe cale amiabilă. Desigur, mai întâi trebuie să recunoști existența problemelor  și apoi să încerci să le dai de cap și, în plus, să ai tăria de a elimina privilegiile câtorva categorii, printre care se află și polițiștii. Astfel de scene (vezi mai jos) sunt întâlnite doar în statele totalmente dictatoriale.

Un mesj pentru adepții lui putin, dictatorul psihopat modern. Dragilor nu vă aprindeți prea tare, putin este mult mai diabolic și a dovedit de nenumărate ori că se șterge la fund cu drepturile cetățenilor, cu țările din jur și că, tot ce contează pentru el, este el și mafia din jurul său.

Ce s-a întâmplat?

În Ferguson, Missouri, un tânăr de culoare a fost ucis fără motiv de un polițist, după cum relatează martorii, chiar dacă tânărul era pașnic și cu mâinile ridicate. Furia populației, după cum era și normal, a fost canalizată spre demostrații PAȘNICE la adresa forțelor de ordine, care, tot din ceea ce spun locuitorii, au făcut din abuzuri  o modă permanentă de decenii întregi. Dar, se pare că, să demonstrezi nu mai este de acceptat în patria democrației și în multe țărișoare cu regimuri demoratice sau totalitare.

Ceea ce a urmat este și mai intolerabil. Întreg cartierul a fost înăbușit în gaze lacrimogene și supus bubuiturilor gloanțelor de cauciu de către “oamenii legii” – celebrii polițiști americani – aflați destul de des la granița dintre infractori deosebit de periculosi și polițiști. Presa din patria libertății nu a scăpat de furia infractorilor în uniformă fiind împiedicată să relateze, intimidată și atacată golănește de polițiști. Oare ce aveau de ascuns celebrii poltișiti?

Reactia din partea polițiștilor a fost total pe dinafară. De ce o astfel de reacție disproporționată? Simplu, pentru-că așa aleg să conducă regimurile totalitare, prin forță și prin teroare la mai multe nivele.

Desigur, imaginile de acest gen nu sunt unicat. Am văzut polițișiti și jandarmi care călcau în picioare la propriu manifestanți pașnici și în România, în încercarea de a apăra un regim MAFIOT. În fapt, regimurile teroriste, mafiote până în pânzele albe, se mențin la putere prin forță, cum este și cazul regimului ponta, cum a fost cazul regimului băsescu, cum e cazul în Rusia și SUA. Forțele de ordine se comportă asemeni unor infractori susținuți cu bănet și logistică chiar de către stat, adică de cei care sunt abuzați. Furia lor, abuzurile lor sunt îndreptate impotriva cetațenilor, adică a stăpânilor unei țări, pentru a induce o permantă stare de teamă, de teroare, pentru a supune. Un popor care se teme este controlabil mult mai ușor, dar, totul până la un punct. Știm asta de la ceaușescu, băsescu, ponta.

Iată, mai jos, câteva exemple de comportament de polițist american și de jandarm român. Aștia ai noștrii, care au comunismul încă în sânge și care dau dovadă de grave carențe de educație elementară, de abia așteptă să prindă și ei un pic puterea, să o treacă pe abuzuri.

Din păcate, chiar dacă lumea a evoluat, tendința puterii de a folosi aceleași practici medievale, de a ține poporul în frâu, de al supune și abuza, se menține. Lipsa dialogului, a bunei credințe, generează astfel de evenimente. ASTEL DE REGIMURI TREBUIESC SĂ SFÂRȘEASCĂ ÎN FAȚA PLUTONULUI DE EXECUȚIE! Știu ei de ce.

ps: SUA nu mai reprezintă un model de urmat. Ca orice produs căruia i s-a făcut o publicitate agresivă timp de decenii, ascunde deficiențe grave de calitate. În prezent, SUA reprezintă o copie mai dichisită a fostului URSS.

EXEMPLE DE BRUTALITATE A INFRACTORILOR ÎN UNIFORMĂ DIN SUA

Un bărbat de 43 de ani ucis…

DATUL CU COPITA ESTE O MODA ȘI ACOLO

 

JANDARMII MAFIOTULUI PONTA ÎN ACȚIUNE LA PUNGEȘTI!

 

JANDARMII MAFIOTULUI BĂSESCU!