93 de ani de istorie – Regele Mihai


Drapel Regal - Blog Proiect România

Drapel Regal – Blog Proiect România

Majestatea Sa, Regele Mihai I al României, împlineste astăzi, 25 octombrie 2014, 93 de ani. Sunt nouă decenii si aproape jumătate de realizări, de însemnătate, de bun simt și dragoste pentru țară și popor, aproape un secol de luptă și de istorie.

La mulți ani Majestate, avem așa de multă nevoie de cârmuirea Ta, de revenire la normal și bun simț, de stabilitate, de dreptate, corectitudine și responsabilitate. Avem nevoie de liniște pentru a ieși din evul mediu în care comunismul ne-a adus. Să ne trăiești o mie de ani, Rege al românilor!

10450519_10201802928914539_4661182973787046876_nTE RUGĂM SĂ DAI LIKE PAGINII FACEBOOK

„SUPUȘII MAJESTĂȚII SALE”

(click aici)

PS:

Astăzi, poate ca niciodată în istoria postdecembristă a poporului român, sloganul „Monarhia Salvează România” este actual.  După lovitura de stat din 1989, România și poporul român, au pierdut o șansă unicat, întoarcerea la monarhie. Acoliții odiosului criminal Ion Ilescu au facut tot posibilul pentru a deturna drumul firesc al acestui stat și pentru a-și menține privilegiile, funcțiile și averile, chiar dacă știau de la bun început că menținând calea României comuniste, acest stat va fi ruinat.

Acum vedem efectele. O țară distrusă, aflată la un pas de dezintegrare teritorială, facută praf de mafia politică, de mafia serviciilor secrete și a patronatelor, cu un popor îndobitocit și transformat în plantă, incapabil să reacționeze atunci când bocancul mafiei îi presează grumazul, o economie inexistentă, un viitor incert.

România se află în moarte clinică, liderii republicii au distrus-o, iar poporul le este complice.

Uitați-vă între cine avem de les, cine ne conduce. România a ajus să fie condusă pur și simplu de mafioți analfabeți și lăudăroși, de cocalari și plagiatori, de persoane care nu s-au făcut remarcate prin nimic, de bețivi și curve sau de agenți ai unor puteri străine.

Dacă acum regele Mihai ar fi fost conducătorul statului, realitatea ar fi arătat cu totul altfel. Un rege, o dinastie, are tot interesul de a apăra, de a dezvolta și de a aduce prosperitate în țara lui. Scursurile abjecte din politica actuală ce interes au? Fură, otrăvesc, distrug timp de un mandat sau două, după care fug din țară sau își înscenează moartea și scapă bine mersi. Nu îi interesează, structura lor morală nu a inclus – și probabil nu va include în veci – concepte precum: patriotismul, responsabilitatea și corectitudinea.

Sper într-o întoarcere grabica la monarhei, într-o revenire la normalitate, la respect, la valori. Sunt sătul de plagiatori, mafioți, de aceiași capi mafioți care se rotesc între ei după alegeri. Sistemul care a distrus România poate fi învins  doar de Casa Regala.

Oare ce blestem a pus stăpânire pe acest popor de nu își apreciază valorile, istoria, înaintașii, tradiția? De ce nu realizează acest popor că doar Casa Regală, cea care a înfăptuit România, are puterea și interesul de a dezvolta acest stat? De ce oamenii care au făcut istorie, care au luptat pentru țară și neam nu sunt apreciați și lăsați să își aducă contribuiția spre folosul tututor?

Mai mult decât oricând, avem nevoie de stabilitate și de monarhie. Atunci când vom înțelege că monarhia este singura soluție, țara va iesi din dezastrul în care se zbate și în care au adus-o liderii blestemați ai republicii.