30 decembrie 1947 ziua blestemata in istoria poporului român


Proiect Romania - imnul regal

Proiect Romania – imnul regal

Ziua de 30 decembrie 1947 este o zi blestemată în istoria națiunii române, o zi de tristă amintire.  De 67 de ani drumul Râmâniei este deturnat, de 67 de ani Dumnezeu a întors spatele spre țară. Ceea ce s-a petrecut atunci are efecte și în prezent și vor mai trece generații întregi până ce acestea nu vor mai fi resimțite.

DĂ AICI LIKE PAGINII SUPUȘII MAJESTĂȚII SALE

În urma cu aproape șapte decenii o șleahtă de comuniști criminali și odioși, sprijiniți logistic și financiar de Moscova, îl obligau pe Regele Mihai I să abdice.  Din acel moment al abdicării suveranului tuturor românilor a început durerosul și tristul drum spre pierzanie al poporului român, a început sfârșitul pentru România.

Din momentul abdicarii Majistății Sale Mihai I sub amenințarea armelor, România nu mai este capabilă să se mai ridice, să evolueze, râmânând prizoniera odioșilor urmași ai comuniștilor. De șapte decenii Romania este republică si nu se poate mândri cu nimic sub conducerea unor criminali, a unor tâlhari și mafioți care o fură sistematic. Odioșii conducători ai republicii România nu s-au făcut remarcați decât prin analfabetism, răutate, odioșenie sau susținerea unor grupuri de mafioți care au prădat această țară. Toți, dar absolul toți, de la Dej și Ceușescu până la Băsescu, au mâinile pătate de sângele nevinovat al poporului îndobitocit și luat prizonier. Toți au patronat sisteme mafiote al căror singur, dar singur țel a fost JAFUL!

De șapte decenii țara a ramas a nimănui, nu mai este respectată de nimeni, ajungând la stadiul prestatal de colonie a unor puteri mai mici sau mai mari. De șapte decenii poporul român este îndobitocit, flămânzit, furat, amenințat, acuzat, distrus de liderii republicii, adică de comuniști vopsiți în capitaliști democrați si, mai nou, de către urmașii lor, progenituri analfabete, care se lăfăie în lux și dau lecții de moralitate.

Dacă în 1947 regele nu era forțat să abdice, țara noastră își continua drumul spre modernizare și democratizare și am fi fost acum, asemeni țărilor din vest, prosperi și mândri.

Republica România nu are motiv de existență, este ilegitimă, odioasă și nu poate asigura supraviețuirea acestui popor. Țara are nevoie de rege ca de aer! În esență, tradiția monarhică a acestei țări este clară. Singura perioadă în care Romînia a evoluat a fost respectată, s-a dezvoltat și s-a mărit a fost în timpul regilor ei.

Trăiască Regele Mihai I al României, singurul conducător legitim al acestui stat. Readuceți gloria țării, alegeți calea cea dreaptă, dați la coș monstruoasa republică și treziți regatul, aduceți-l la viață. Aceasta este calea de urmat, altfel vom dispărea în negura istoriei, sub bocancii liderilor republicii!

JOS REPUBLICA ILEGITIMĂ! ROMÂNIA ARE REGE!

NIHIL SINE DEO, NIHIL SINE REX!

 AFIȘE MANIFEST  PE CARE EȘTI RUGAT SĂ LE DISTRIBUI PE FACEBOOK. 

Tot ce trebuie făcut este să dai click pe afiș apoi SHARE și LIKE!

CER REVENIREA LA MONARHIE! de Proiect Romania

Daca dai click pe poza, ajungi pe Facebook, unde esti rugat sa DAI SHARE acestei imagini manifest. In acest mod ii informezi pe cei care ne conduc ca VREI REVENIREA LA MONARHIE! ESTE TIMPUL IMPLICARII! TRAIASCA REGELE IN PACE SI ONOR!

CRED in REGATUL Romaniei - blog Proiect Romania

CRED in REGATUL Romaniei – blog Proiect Romania

MONARHIA A CREAT ROMANIA - blog Proiect Romania

MONARHIA A CREAT ROMANIA – blog Proiect Romania

SALVEAZA ROMANIA DE LIDERII REPUBLICII!

SALVEAZA ROMANIA DE LIDERII REPUBLICII!

Domnia Legilor, Domnia REGILOR!

Domnia Legilor, Domnia REGILOR!

Tara, popor, si Rege sa fim din nou ca unul, Plecati numai in fata lui Dumnezeu preabunul.

Tara, popor, si Rege sa fim din nou ca unul, Plecati numai in fata lui Dumnezeu preabunul.

PS: Repet, tot ce trebuie facut este sa dati click pe afis apoi SHARE si LIKE!