Marea albire a mafie politice


poza

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că această țară este condusă în prezent de eșalonul 2, 3 sau 4 al fostului PCR și, mai nou, de progeniturile acestora. Aceștia din urmă au moștenit tupeul, parșivenia și jegul infect al părinților, ducându-l chiar pe culmi nebănuite. În realitate, democrația în această țară nu este altceva decât un simulacru penibil. Toate partidele politice și-au adus contribuția la această realitate și, oricât am vrea să vedem alb acolo unde este negru, cu părere de rău constat că oriunde te uiți, nu vezi altceva decât corupție și o mafie ce nu poate fi distrusă. Aceiași mafioți ne conduc de 25 de ani.

Am sperat că intrarea în zona de influență a SUA și a bătrânului continent vor duce și la curățațirea grupului mafiot organizat căruia îi spunem clasă politică românească. Adevărul este că această minune nu s-a petrecut. Cei din afară colaborează perfect cu mafioții noștri.

Și, pentru că noi ne pricepem la perfecțiune să simulăm totul, din câte îmi dau seama, marea luptă anti corupție nu este altceva decât o mare spălare a corupților. Asist consternat la un proces de albire a clasei politice românești acuzată de corupție. Vedem mafioți, mai bătrâni sau mai noi, cum sunt purtați prin fața camerei de luat vederi pentru a arăta poporului cât de eficiente sunt structurile statului pentru ca, la ceva vreme, să fie eliberați în așteptarea judecății. Este de prisos să mai spunem că, aflați în libertate, aceste canalii care au hoția în sânge, vor influneța probe, martori etc. În plus, pentru a arăta hoitul din jurul acestora, concepția lor și modul în care ei privesc în realitate țara, îi vedem cum se autovictimizează, cu sprijinul mediei, pe care, între noi fie vorba, tot ei o controlează.

Și pentru a arăta forța mafiei dar și pentru a sfida poporul sau poate a arăta că corb la corb nu își scoate ochii, răsplata jafului constă în 2, maxim 5 ani de închisoare din care se execută mai puțin de jumătate.

Așadar, spectacolul grotesc al luptei anticorupție nu este altceva decât un simulacru, o spălare a corupților. În fond, este o afacere să furi miliarde, să căpușezi această țară, să determini moartea a sute de mii de români și să fii pedepsit cu doi-trei ani de închisoare, din care faci câteva luni, pe motiv de pârțuri, iar apoi să ieși bine-mersi și să te bucuri de averea agonisită prin jaf.