Ghici cât câştigă „vitejii” luptători împotriva pirateriei online din cna.ro


V-aţi întrebat vreodată câţi bănuţi câştigă domnii şi doamnele de la una din cele mai controversate, inutile si staliniste instituţii din România care papa bani mulţi de la bugetul tării?  Haideţi să vedem cât câştigă preşedintele instituţiei iar de ceilalţi 10 vă ocupaţi voi.

Conform declaraţiilor de avere postate chiar pe site-ul CNA, instituţia despre care vorbim, preşedintele acesteia a declarat ca aîncasat pe anul fiscal trecut o sumă -exorbitantă- de 55488 lei (mai mult de o jumatate de miliard de lei anual – lei vechi). Calculat lunar, avem o remuneraţie de 4624 (46 de milioane lei vechi) lei, la care un medic salvator de vieţi, care îşi petrece majoritatea timpului în gardă, nici nu poate visa.

Cât de mult îşi merită salariul tovarăşii membri de la CNA, cât de bine şi eficient muncesc ei, vedem sau, mai bine zis, ne oripilăm zilnic când deschidem televizorul. INEFICIENŢA LOR A DEPAŞIT COTA!  Din câte constatăm dindeclaratia de avere, domnul preşedinte al CNA-ului a “sărăcit” în 2011 faţă de 2010 când, tot conform declaraţiei de avere a încasat 56414 lei, adică 4701 lei lunar. La  aceste venituri adăugam şi sumele obţinute din drepturile de autor ce depăşesc o suta de milioane de lei vechi.

La salariul domnului Popescu de la CNA adăugăm şi un credit de 118000 euro contractat în 2010 şi scadent în 2025,  pentru achiziţionarea unui apartament de 70 m2. Că tot suntem la capitolul case, remarcăm că distinsului domn i-a mers bine în ultimii ani când şi-a cumpărat câte un apartament în medie la 8 ani (primul în 1993, al doilea în 2003 şi al treilea în 2007).

Nu putem spune aceeaşi prosperitate şi eficienţă în cazul unui professor de liceu, cu gradul I, cu o viaţă dedicată învăţăturii şi pregătirii generaţiilor de mâine care, dacă ar fi să facem un top al salariilor, s-ar simţi mai mult decât jenat – nu poţi compara 1300 lei cu 4600, corect? Asta e, România promovează VALORILE!

În privinţa mijloacelor de transport, probabil că domnul Răsvan Popescu se deplasează cu mijloacele de transport în comun, ca tot românul  (elicopter, avion etc.) sau, mai sigur, cu maşina instituţiei. Nu vedem niciun sens de ce şi-ar lua maşină în perioada asta, când statul este aşa darnic cu domnii de la CNA.

Era să uit  şi să scăpăm din vedere depozitele bancare (bani de două maşini bune sau de o grasonieră). În prezent, acesta deţine conturi în valoare de 25150 lei respectiv 19800 euro (80000 lei), un pic peste un miliard de lei vechi, ca să facem un total aproximativ.

VREAU ŞI EU ÎN CNA!

Pentru alte declaraţii de avere, accesaţi site-ul (www.cna.ro)

PS: MA INTREB CATE ZECI DE MII DE ROMANI TREBUIE SA PLATEASCA PRIN TAXE SI IMPOZITE SALARIILE MEMBRILOR CNA?