Ce partid a inchis vplay? Ce partid ne interzice democratia?


Scandalul dintre vplay si hamisitul, “corectul”, partaitul si tupeistul trust din care face parte voyo si pro tv-ul, care intre noi fie vorba pozeaza in victima mai ceva ca o fata mare, ca doar este sport national, are ceva dubios la mijloc. Dubios este faptul ca acest scandal a izbucnit tocmai in preajma alegerilor parlamentare desi pro tv-ul tot tatoneaza terenul de ceva vreme. Nu vi se pare nimic dubios?

Avem asadar, un post cu evidente simpatii basiste care loveste strategic in libertatea internautilor si un CNA, basist pana in panzele albe care devine – peste noapte – mare aparator al drepturilor de autor si mare luptator antipiraterie, desi nu are nicio atributie in acest sens. Este interesant de aflat tocmai de ce acum pro tv-ul s-a trezit violat virtual ca la stirile de la ora 5 de tineri ce ofereau cotinut pe care acest post nu il are?

Batalia poate avea si „atingeri” politice la o privire mai atenta. Actiunea “marelui trust” care a indobitocit Romania,  prin lovitura data omului simplu poate fi perceputa, de cetatean, in urmatorul mod: „… pe timpul lui boc puteam sa ne uitam la seriale moca online – desi muream de foame –  dar pe timpul lui Ponta ni s-a luat acest drept… Cand a fost mai bine…?”

Corect?  Se poate scapa din vedere faptul ca basescu era si atunci si acum prim pres in tara?

Oare ce partid va primi eticheta de partidul pe timpul caruia nu am mai avut voie sa ne uita la filme gratuite pe internet fara a avea o alternativa, adica ce partid ne-a luat dreptul al a ne informa  de a ne extinde orizonturile culturale? Cu siguranta partidul care este la guvernare va fi cel in capul caruia se spargeaceasta problema.

Ce nu trebuie scapat din vedere

1. Intotdeuna inceputul unei guvernari este prielnic luarii unor masuri dure, abusive chiar. Poate ar trebui sa ne amintim ca in momentul in care alianta DA a castigat alegerile, una din primele masuri luate de Tariceanu a fost, pe langa marirea salariilor proprii  (din cate imi amintesc) si de a interzice folosirea de catre cetatenii neautorizati a  materialelor pirotecnice care ne faceu sarbatorile de iarna mai luminoase si antrenante. In extrem de multe tari este legal sa folsesti artificii dar la noi, pentru-ca suntem mai smecheri decat Papa, este ilegal.

2. Reprezentantii pdl au votat in parlamentul European ACTA, legea care introducea cenzura pe internet. Ce va spune acest gest?  Citeste aici despre ACTA.

Ce cred eu?

Eu cred ca toate partidele politice au facut un scop din a indobitoci si fura poporul si, nu in ultimul rand, de a limita drepturile cetateanului.

CE TREBUIE SA INTELEAGA POLITRUCII?

Sa ii opresti omului doza de „circ” insemana sa il aduci la viata. Inchiderea Vpaly si a siterui-lor care ofereau continut de calitate online precum si  lipsa unei alternative „legale” precum hullu si Netflix vor avea un efect  catastrofal pentru politicieni. In lipsa circului omul va fi mai atent la ceea ce se intampla in tara iar momentul  in care va incerca sa dea cu clasa politica de pamant va putea veni mai curand decat se credea. Practic internetul este singurul care ii mai impiedica pe oameni sa iasa in strada!

DRAGI POLITICIENI NU VA SINUCIDETI!