MAFIOTII S-AU PISAT PE NOI!


Imagine

Astazi, cei care au participat la asigurarea cvorumului la sedinta de reinscaunare a basescului s-au pisat pe 8.5 milioane de romani! Acesti tradatori  nu mai trebuie votati! In veci nu ii mai votati!

Ce a demonstrat usl-ul astazi? Ca se pisa pe el de frica atunci cand aude numele basescu! A demonstrat ca se pisa, alaturi de babele si mosnegii santajabili de la ccr care ni l-au bagat iar pe gat pe basescu, alaturi de pedelisti si de alte lichele,  in capul nostru. De ce se pisa  usl-isitii pe ei de frica? Pentru-ca au furat, au dosare, si sunt santajabili la fel precum sunt si cei de la pdl, sau oricare alt partid!! Basescu in fond a condus tara prin santaj. Putea el santaja daca  nu avea ce?!

ATI SESIZAT CA DE 22 DE ANI IN POLITICA ROMANEASCA SUNT ACELEASI NUME? De ce? UNDE ESTE REFORMA!?

99% din clasa politica romaneasca este puscariabila! Clasa politica actuala este in proportie covarsitoare o clasa mafiota. Indiferent de partid toti sunt o gasca de descendenti ai fostilor lideri ai pcr-ului. Acum suntem condusi de urmasii esalonului doi si trei a fostului pcr. Toti sunt mana in mana si toti au capusat si sufocat aceasta tara, toti conduc masini de sute de mii de euro in timp ce poporul traieste din salarii de mizerie! Toti mafiotii din politica sparg la restaurant zinic doua trei salarii de medici doar pe bautura! Din cauza lor romanii nu isi mai gasesc locuri de munca in tara asta si trebuie sa stearga bablele si mosnegii din alte state la fund, din cauza lor Romania moare si este pe punctul de a fi destructurata ca stat!

Am vazut astazi ca nu este nicio diferenta intre partide, toti au acelasi lider, basesu, in fata caruia tremura. Tot astazi au reinviat fete compromise, basisti sub acoperire din usl, pe care impotriva carora nimeni nu adopta nicio masura. Sunt asa de orbi indivizii asti? Toti sunt, prieteni,  toti sunt neamuri, toti au firme si contracte cu statul, toti sunt santajabili deoarece au pus mana cu succes la devalizarea acestei tari! Noi, in fond, muncim pentru acestia.

Cand spun politician, spun mafiot! Exemplele pozitive sunt rare!

CINSTE PARLAMENTARILOR CARE AU BOICOTAT ASTAZI SEDINTA! CINSTE LOR ! CINSTE LUI GHISE!