ROMANIA STAT MAFIOT BASIST – AFLA AICI CARE ESTE ULTIMA ISPRAVA REVOLTATOARE A CNA-ULUI


Imagine

sursa foto – jurnalul.ro

Ispravile institutiilor dominate de pdl, sau in care acesta grupare are o influenta puternica, ne lasa, (pentru a cata oara?) cu gura cascata. O institutie care consuma sume uriase de la bugetul tarii si care are rolul – neconstitutional – de a CENZURA media romaneasca, ne demonstreaza ca in tara asta lucrurile nu sunt deloc ok atunci cand au vreo legatura cu presedintele impus si nelegitim al Romaniei. CNA, cea mai inutila institutie publica a tarii, a decis sa sa someze, tineti-va bine, tvr-ul  pentru-ca a indemnat poporul sa mearga la vot pe motiv ca indemnul la vot este un indemn politic!!! Vizata fost, bineinteles, si marea dragoste a uzurpatorului functiei prezidentiale, Antena 3 care a si fost amendata cu o suma importanta pentru faptul ca ar fi incalcat prevederilor Deciziei CNA referitoare la desfăşurarea referendumului, prin lipsa imparţialităţii şi limbajului injurios.

Mai grav este ca  s-a decis, conform jurnalul.ro, trimiterea TVR a unei scrisori de atenţionare din cauza ”implicării politice”, pentru că a îndemnat la participarea la referendum. 

Citeste aici stirea completa aici

Unde s-a mai pomenit sa asomezi o institutie media pe motiv ca a indemnat la vot!? Este din ce in ce mai evident ca cna-ul a derapat grav  si a instituit un precedent periculos pentru media romaneasca si democratie.

S-a dovedit inca odata ca  avem o clica de mafioti, condusa de omul care nu are nimic de a face cu democratia –t.b. PLASATI PRIN INSTITUTIILE STATULUI, bine hraniti de la buget,  acestia,  calcand legea si bunul simt in piciore,  doresc sa acutizeze cenzura si teroarea.

Mersul la vot este un drept centateneasca, unul prevazut de Constitutie, si nu poate fi nicio televiziune amendata sau somata pentru ca a indemnat poporul sa isi exercite acest drept, indiferent ce psihopat conduce acest stat.

Cum sa avertizezi o televiziune pentru ca a indemnat poporul sa mearga la vot!? Nu se poate, asa ceva sfideaza penibilul !

Ma intreb cand ii vom vedea dupa gratii pe cei care, contrar legiilor din tara asta au indemnat poporul sa boicoteze? De ce parchetul, care ne face tara de rusine printr-o implicare politica jenanta si gretoasa, nu ii intreaba de sanatate pe cei care au promovat boicotul?

De ce basescu distruge prin impunerea unor decizii aberante si bruma de imagine pozitiva pe care institutiile acestei tari o mai au. Cum de isi permit oamenii basescului sa distruga practic totul si nimeni sa nu ii intrebe de sanatate!?

Se vede de la o posta, ROMANIA ESTE STAT MAFIOT – ESCROC – BASIST.