POTARNICHILE ISI INCEARCA „NOROCURILE”


Imagine

Potarnichile basite ne cer votul iara. Gasca odioasa, care si-a batut joc de Romania, care ne-a ras in fata la fiecare iesire in public, care ne furat, infometat,  mintit, acuzat, umilit, sfidat, jumulit si indatorat strainilor pe zeci de ani, ne cere sa avem incredere in ei, sa le mai dam un nou vot, o noua sansa  la impartirea ciolanului, in fond, ei au avut numai intentii bune… Sarmanii,  miliardari si puscariabili, nu au furat destul si vor iara sa isi incerce norocul.

Reformatorii de renume mondial, in fapt incapabili odiosi de renume mondial – vinovatii de genocid – candideaza pentru mandate noi, dar nu oricum si oriune, ci in zone retrase de deal si munte sau de campie pustie. Unul dintre cele mai daunatoare personaje din politica romaneasca – udrea, – candideaza pentru un nou mandat. Potarnichea udrea  cerseste votul moldovenilor.  Ce mai puternica muiere din statul asta, pe timpul cand destrabalatul national avea toate frile puterii, a decazut rau. Nu o mai voteaza nici puricii prin Bucuresti asa ca si-a calcat pe coada si a migrat undeva la coada vacii, sau mai bine zis la tara, in cersirea unui nou mandat.  Mizeaza in demersul sau  pe faptul ca oamenii din regatul lui pinalti o vor vota pe motiv ca a investit bani multi in acea zona pe timpul cat detinea fraiele ministerului.

Nici vorba sa cedeze si sa isi vada de treaba.  Scuze…? Regrete…? Asemeni ceausescului , tovarasa se vrea nemuritoare in politica romaneasca, de neinlocuit!

SAPECIMENE PRECUM ANASTASE, UDREA SAU BASESCU NU AR FI EXISTAT DACA ROMANII AR FI FOST RESPONSABILI SI DACA NU AR FI VOTAT DUPA PRINCIPIUL “E  DE-AL NOSTRU” SAU “VAI CE FRUMOASA ESTE”. GOLANII DIN POLITICA SUNT OAMENI DIN POPOR, CREATI DUPA CHIPUL SI ASEMANREA NOASTRA,  FIE CA VREM SAU NU.  EXCEPTIILE NU CONTEZA. REZOLVAREA PROBLEMEI TINE DE NOI!