IMAGINILE ANULUI 2012 FILMATE IN ROMANIA! PE AICI A TRECUT DIAVOLUL!?


2012

Aceste clipuri video vor ramane in istoria acestui popor si  nu trebuiesc – in veci – uitate! SUNT IMAGINI TULBURATOARE  CARE ARATA CUM OAMENII SIMPLI, AFLATI LA DISPERARE, PRIMESC BATAIE DE LA NISTE SPECIMENE  CE POARTA UNIFORMA DE JANDARM SI CARE APARAU „ORDINEA BASISTA”, CLANUL MAFIOT. Asa arata Romania sub atenta conducere a chiorului la inceputul lui 2012. Cu bataia a fost condusa tara de regimul demonic al lui basescu traian in acea perioada! Sa isi fi facut diavolul de cap in 2012 in Romania?

In 2012, Romania a fost in preajma unei revolutii sangeroase ce se putea termina intr-o baie de sange! Totul pentru-ca un singur om se credea stapanul tuturor!

Cu cat a scazut populatia tarii de cand tovarasul este presedinte?!

Cati au murit de foame!?

Cati sau sinucis pentru-ca nu mai aveau ce manca!?

Cati si-au blestemat zilele!?

Cati oameni si-au distrus viata in timpul guvernarii basescu!?

CINE RASPUNDE PENTRU GENOCID?  IN ROMANIA A FOST GENOCID IN ACEASTA PERIOADA!

IAR IN TOT ACEST TIMP IN CARE ROMANUL ABIA ISI DUCEA ZILELE,  UDRELE, VIDENI, BOCII, BERCENII, MAFIOTII SI ANALFABETII DIN PDL, UNPR, SI UDMR SE INBOGATEAU, HAHAIAU PE LA TELEVIZOR, PETRECEAU SI MERGEAU LA DINEURI, UMILEAU, ACUZAU, SI BATJOCOREAU POPORUL ROMAN…

CINE DIN JANDARMERIE A FOST JUDECAT SI CONDAMNAT PENTRU BATAILE, ABUZURILE, DISTRUGERILE PROVOCATE DE OAMENII PROPRII CE AR FI TREBUI SA APARE CETATEANUL NU SA IL TORTUREZE!!??