A inceput apocalipsa zombi!? VINE SFARSITUL DIN AFRICA?


A inceput apocalipsa zombi!? VINE SFARSITUL DIN AFRICA?

O noua si misterioasa boala afecteaza copii intre 5 si 15 ani din Africa, mai precis din Uganda, Sudan si Tanzania.  DUPA CUM RELATEAZA INTREAGA PRESA ROMANEASCA SI EXTREM DE MULTE PUBLICATII SI TELEVIZIUNI DIN LUME. Pana acum sunt 3000 de copii bolnavi. Acestia pierd capacitatea cognitiva, devin amnezici, capata un comportament violent si ciudat, nu isi mai pot controla miscarile corpului. Pe scurt se comporta asemeni celebrilor zombi din filmele americane. Medicii inca nu au identificat niciun tratament pana acum la aceasta misterioasa boala.

Daca ar fi sa dam crezare teoriiei conspiratiei, aceasta informatie ar veni ca un „fapt firesc”. Adeptii acestei teorii sustin ca Africa este poligonul de incercare a multor experimente care, logic si normal, ar putea scapa de sub control, daca nu cumva cateva dintre ele au scapt deja. Si evolutia acestei boli poate fi scapata de sub control aceasta putand destul de previzibil sa afecteze si populatia adulta, si sa se extinda in intreaga lume avand consecinte pe care mintea umana nu le poate percepe la intreaga lor gravitate in acest moment.

Intrebarea care se pune este logica – vine sfarsitul lumii din africa? Ne vom transforma in zombi? Civilizatia umana se apropie de sfarsit?

PS: CNN a realizat un reportaj pe aceasta tema, acest fapt scotand in evidenta nu doar inconstienta goana de senzational cat si temerile fata de aceasta bola. Suntem noi oare pregatiti, pas cu pas, fata de ce o sa se intample?

Stati linistiti ca oricum nu ne vor anunta daca ar fi sa se intample ceva! Numeric, lumea trebuie sa se reduca!