Trecutul tenebros a lui Ponta. Frankfurter Allgemeine Zeitung îl suspectează de CRIMĂ!


victor-ponta-fane-10

Trecutul liderilor actuali ai României conține părți, mult prea multe, care sunt extrem de neclare, dubioase și întunecate și pentru a căror elucidare statul român nu depune nici cel mai mic efort convingător. Poate timpul va șterge urmele și interesul prostimii.. În cazul lui băsescu, nici acum acest individ nu a explicat cum a ajuns să dețină la revoluție, după propriile declarații o sumă de peste un milion de dolari. Nici în cazul lui Voiculescu nu avem exlicații despre modul în care acestă și-a clocit uriașa avere. Exemplele nu se opresc aici. Întreaga clasă politică ascunde tunuri de miliarde, ilegalități și crime, trădări și mită, de poți jura că țara este condusă doar de infractori deosebit de periculoși.

Click AICI pentru a da LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

Ei bine, Victor Ponta si puțini știu acest detaliu „minor”, a fost, nu de mult, considerat cu acte în regulă suspect de crimă. Informația apare în paginile unui celebru ziar german „Frankfurter Allgemeine Zeitung”care îi dedică un amplu articol ce poate fi citit și astăzi. Oare nemții să fie așa de proști…?

Procurorul Ciprian Panait a murit „accidental” in anul 2002, în momentul în care ancheta un caz de corupție în care erau implicate nume grele din zona lui Adrian Năstase. Toi poporul știe ce apropiere a existat și există între premier și sinucigașul închipuit Năstase. Procurorul Panait a murit  după ce a căzut, în conditii misterioase, de la fereastra apartamentului unde locuia. Culmea este că ultima persoană care l-a văzut pe procuror în viață și care, din câte se pare se afla în vizită la el în momentul morții, a fost actualul premier al țării. În plus, martorii susțin că ultimele cuvinte ale procurorului în momentu în care zăcea întins pe asfalt aproape mort, ar fi fost:

…câinele ăsta de Ponta m-a omorât!

Iată declarația completă a mătușii ui Panait, conform exlozivnews.ro

 Cristi m-a anunţat, când s-a întors de la serviciu, în jurul orei 17, că va avea o vizită şi să nu mă sperii dacă aud scandal.
A zis: Ori eu, ori ei! A specificat că vrea să lămurească nişte probleme de viaţă şi de moarte cu un coleg şi a spus numele Ponta.
Mi-a cerut să le pregătesc o cafea şi, dacă se poate ar fi mai bine să nu asist la discuţii.
În jurul orei 17:30 a venit musafirul aşteptat, iar eu, conform înţelegerii cu Cristi, am plecat în vizită la o vecină.
Ultima persoană care a venit la Cristi a fost acest Ponta.

Interesantă este evoluția ulterioară a avenimentelor care l-au albit pe ponta. Conform jurnalistei Simona Ela Fica dosarul a fost ținut ani buni la secret (oare de ce?)

ALTE DETALII AICI

Exploziv-news.ro

Exploziv-news.ro

ALTE DETALII AICI