In dreapta Reginei


Regele Mihai in dreapta Reginei Elisabeta a II-a

Regele Mihai in dreapta Reginei Elisabeta a II-a

Sursa foto: http://www.familiaregala.ro

In timp ce politrucii nostri, mai vechi sau mai noi, din opozitie sau de la putere, nu sunt bagati in seama de niciun lider important din lume, Majestatea Sa, Regele Mihai, continua sa reprezinte acest popor si stat, demn, elegant, precum un adevarat conducator, sau precum ar trebui sa procedeze conducatorii republicii! Dar unde sunt ei oare?

Conform site-ului Casei Regale a Romaniei „Vineri, 18 mai 2012, Majestatea Sa Regele impreuna cu Principesa Mostenitoare au participat  in Holul Sfantul Gheorghe al  Castelului Windsor, la un pranz oficial  oferit de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii cu ocazia Jubileului.

Regele Mihai a aparut in fotografiile de grup, realizate cu ocazia acestui eveniment, asezat în dreapta reginei Elizabeth a II-a, alaturi de cei mai importanti 26 de monarhi ai lumii. A mai avut un alt roman onoarea aceasta?  Mai era nevoie de vreo alta dovada de pretuire pe care tara aceasta o primeste prin persoana regelui?

In timp ce caraghiosul, intrigantul, needucatul, si de ceva vreme pusntnicul (basescu sihastrul) presedinte al republicii Romania provoaca la lupta sticlele la crasma Ciresica, Regele Mihai ne aduce onoare, ne scoate in lume, ne reprezinta.  Singurul reprezentant al Romaniei si al acestui popor este, dupa cum se tot vede de 22 de ani, Majestatea Sa Regele Mihai, in timp ce aceste tentative de partide conduse de fostii securisti si de odraslele lor nu se ocupa decat de jefuirea acestui stat.

De douazeci de ani, petrolul, gazele naturale, padurile, aurul, tot ce insemana resurse, sunt vandute de acesti impostori ai republicii, indiferent de partide. Ne-au vandut viitorul prin imprumuturi luate de la institutii financiare cu dobanzi de aproape 90%, ne-au trims la munca in afara tarii pentru a-i intretine pe ei, ne-au umilit si batjocorit dupa bunul lor plac. In timp ce noi abia supravietuim, ei prospera. Aceasta este crunta realitatea din cel mai urat episod din istoria aceste  tari – „Romania republica.”

Casa Regala, prin regii sai, a facut enorm de multe pentru acest popor, fapte care acum sunt date uitarii. Cine a obtinut independenta tarii? Cine a facut acest stat mare si unitar? Cine a dat pamant taranilor si cine l-a modernizat? Cine are interes in a transforma acest stat intr-o natiune mandra, puternica, frumoasa si prospera? Un fost bisnitar de blugi? Fostii comunisti si analfabetii urmasi ai lor? Actualii comunisti?

Singura solutie pentru Romaniea este Monarhia, valoarea, traditia, iar cel ce nu constientizeaza acesta realitate  este un om pierdut. O sa fim pierduti ca stat pana in momentul in care Monarhia va fi reinstaurata.

Avem un rege care iubeste Romania mai mut decat toti politicienii acestei tari la un loc. De ce nu il pretuim?

P.S.  Pentru cateva zile, Romania a aparut in presa internationala nu prin tigani, scandaluri, caini vagabonzi, ci ca o tara demna, reprezentata de rege.