Serban Huidu si gasca ne RAD IN FATA!?


Imagine

UPDATE: Se pare ca Huidu joca teatru – era trist la proces si vesel pe strada- citeste articolul din ziarul Click „Huidu ce actor”

Aflam de pe site-ul Romania tv o stire cu adevarat INCREDIBILA. Procurorii au cerut INCHISOARE cu  SUSPENDARE  pentru numitul Huidu Serban!!! Dupa cum am anticipat aici se incearca salvarea criminalului.

„Şerban Huidu a spus doar că îi pare rău şi că a avut un weekend de coşmar, atunci când s-a petrecut accidentul. Unul dintre avocaţii săi a spus că acesta i-a declarat că nu ştie de ce a intrat pe contrasens şi în aceste condiţii se consideră vinovat.” Asadar, omul nu stie ce face si mai este inca in libertate!? INCREDIBIL!

Asadar, bagi trei oameni in mormant si procurorii cer doar inchisoare cu suspendare! Sunt oameni in tara asta, si nu putini la numar, care au facut sau fac inchisoare pentru ca au furat o gaina!! STRIGATOR LA CER!! Sa intelegem ca, indiferent ce partid este la putere, inchisoare face cine nu are spate? Cat a fost la putere pdl-ul si gasca, vorbele mieroase ale lui Huidu si ceva legaturi l-au scapat de inchisoare. Acum, dupa ce la putere a venit fosta opozitie, relatiile lui Huidu il vor scapa DEFINITIV de inchisoare.

Ce dovada mai clara vreti dragi romani ca justitia este pentru prosti, ca exista o clasa de smecheri care nu pot fi atinsi INDIFERENT CE FAC SAU CE VOR FACE. Cat priveste intentia procurorilor de a cere inchisoare cu suspendare, tot ce pot spune este ca aceasta cerinta este dubioasa, extrem de dubioasa chiar.

Sa nu fi intervenit nimeni in favoarea lui? Ce fel de relatii are criminalul din moment ce se incearca scaparea lui in vazul unei intregi natiuni consternate?! Este prea de tot, PUTE, fratilor, se vede pe fata! Omori trei oameni si scapi?!

Probabil ca, daca mai construieste si vreo biserica, peste cativa ani, Biserica Ortodoxa Romana il va declara sfant!

CITESTE AICI TOT CE MAI TREBUIE SPUS „Sfidarea lui Serban Huidu – legaturi politice?

PS: CONSTAT CA IN FAMILIA ACESTUI DOMN SE PRECTICA ACCIDENTELE. Recent, un alt membru al familiei a fost implicat intr-un accident, iar fratele sau conducea la cateva zile de la acciddentul lui Huidu incredibil de rapid si inconstient. ORICUM AI DA-O, EI TOT SCAPA. CEVA TREBUIE FACUT.