DALLAS – va rupe audientele in Romania. Unde il poti vedea?


Imagine

Dallas, super productia care a rupt audientele acum cativa ani s-a reintors, dupa cum probabil ati auzit. Interesant, captivant, deloc plictisitor, cu actori de prima mana, cu replici taioase, faze memorabile, intrigi cat cuprinde, dar si cu cateva faze comice, Dallas – 2012 promite -. Promite mult.

Primele episoade au fost savuroase, practic nici nu simti cum a trecut timpul. Am vazut un JR (jereu) inconfundabil, un Boby care se lupta cu o boala crunta, o interesanta si dura lupta pentru ferma si averea ce se ascunde in solul fermei familiei  Ewing.

Din pacate, tembeliziunile romanesti nu au anuntat cand si daca vor prelua acest serial, difuzand intre timp reluarile unor seriale vechi si prafuite. Dupa cum deja ne-au obisnuit, va trece ceva timp pana o sa vedem acest serial la televizor in Romania. Asa suntem noi, mai inceti decat altii…

Exista solutii.

Solutiile sunt simple si constau in cauterea pe google a acestui serial. Sunt site-uri care il ofera deja gratuit. Nu mai intereseaza cat de legala este operatiunea lor, sau in fond  de ce m-ar interesa, din moment ce nu descarc episodul! Cautati denumirea serialului pe Google la care adaugati online subtitrat (exemplu „Dallas 2012 online subtitrat”). Rezultatul va fi posibilitatea de a vedeea serialul inainte de a aparea pe tv. Spor la vizionat.