basescu A FOST SUSPENDAT !!! ESTE ZIUA ELIBERARII!


Imagine

traian basescu A FOST SUSPENDAT DE PARLAMENTUL ROMANIEI!!! Este ziua ELIBERARII!

Astazi este ziua eliberarii de sub ceea ce a fost una dintre cele mai crancene dictaturi din istoria Romaniei. Astazi este ziua in care Romania a redevenit LIBERA!

Ati inteles bine, smecherul manipulator si demagog ordinar, imoralul si iresponsabilul care ne-a condamant la foamete, sfidatorul national, care a amanetat viitorul nostru si a generatiilor care vor urma, care ne-a hahait in nas timp de 8 ani de zile, care si-a acuzat poporul de toate relele posibile, care ne indemna sa muncim in afara tarii, care a distrus invatamantul, economia, justitia, sistemul medical, care ne asculta chiar si la WC, care urmarea sa ne bage golaneste ACTA pe gat, A FOST SUSPENDAT de PARLAMENTUL ROMANIEI!

Individul din cauza caruia populatia Romaniei s-a imputinat dramatic, datorita genocidului la carea fost  supusa, care era bun la toate si la nimic, care a subminat economia nationala, care oferea indicatii pretioase mai ceva ca Ceausescu, cel care a nu si-a asumat esecul “reformelor” cretine, care a fost si predesinte si premier, care a condus tara asta prin teroare cu ajutorul serviciilor secrete si a unei camarile nesatule, incompetentul national A FOST DEMIS!

Ce urmeaza? Urmeaza referendum prin care poporul sa hotarasca destituirea fostului bisnitar de blugi, iar dupa destituire, urmeaza ca organele statului roman sa isi faca datoria si sa descopere cine a vandut flota, cum s-a imbogatit basescu, si cum a reusit sa instaureze dictatura in tara aceasta. Basescu si acolitii sai trebuiesc condamnati pentru jaf, genocid, tradare, si constituire de grup mafiot!