Generalul PACEPA, surpriza de pe listele lui basescu


Imagine

sursa fotografie RTV

Generalul Pacepa, figureaza conform RTV, pe listele electorale permanente la sectorul 1 al Capitalei !! Domnul general, actualmente cu domiciliu secret in SUA – probabil si cu numele schimbat – are tot dreptul sa voteze desi, in proportie de 99%, el nu si-a exercitat acest drept de cand a fugit din tara, adica de ani buni. Tovarasul general umple listele, si il ajuta indirect pe basescu! ESTE NORMAL SA MAI FIGUREZE PE LISTELE ELECTORALE?!

In urma cu ceva vreme, individul in tricou albastru spalacit, a declarat ca reforma statului initiata de el a fost un succes!

Succesul probabil l-au inregistrat mafiotii portocalii in frunte cu garantul lor national de la Cotroceni in devalizarea acestei tari si in instaurarea unui regim dictatorial de care nu mai scapam. Succesul a fost deplin si in bataile incredibile, securiste, pe care jandarmii le-au administrat bucurestenilor  iarna trecuta pentru-ca au indraznit sa strige JOS basescu!!!

Tovarase basescu reforma statului nu presupune si actualizarea listelor electoralae sau doar distrugerea invatamantului, sistemului sanitar, umilirea cetatenilor acestei tari cu orice ocazie?

Demagogia ordinara, tupeul odios, al acestui individ ce spune despre el ca este cetatean cinstit, presedinte ales, aparator al democratiei,  inca nu a atins apogeul. Pentru a se mentine la putere cetateanul suspendat beneficiaza si de prezenta mortilor dar si a generalului pacepa pe liste. Nelegitimul basescu, cancerul acestei tari, dupa cum a fost numit, a distrus Romania, si inca se vrea la putere!

Culmea este ca sunt incredibili de multi idioti care inca mai cred in bunele intentii ale basescului, care il vad drept unica solutie, salvator de neam si de tara desi, timp de 8 ani, acesta a demostrat ca nu a facut nimic pentru tara si popor, dar a reusit sa impuna o dictatura incredibila!