INCEPE AL TREILEA RAZBOI MONDIAL?!


Se vorbeste zilele acestea, si de ceva vreme incoace, despre izbucnirea unor noi razboaie in Orientul Mijlociu, in Asia, si nu numai. State precum sua, rusia, marea britanie, japonia si china, adica statele bolnave de expansionism in toate formele si sensurile posibile (si nu ma refer la popor ci la lideri), isi regleaza conturile prin internediul unor state mai mici, dar pastrate drept surse de conflict.

Lejeritatea cu care liderii unor natiuni planifica si vorbesc despre astfel de conflicte este tulburatoare. Daca ar fi supusi unor controale psihologige si psihiatrice, in proportie de 100% acesti indivizi, de a caror decizie depinde viata a zeci de milioane de oameni, dar si izbucnirea celul de al treilea razboi mondial, ar fi scosi cu grave probleme si internati in ospicii. Vietile noastre depind  de decizia unor psihopati, a unor dementi ce nu dau doi bani pe viata, pe om! Intr-un razboi, mai important este un tanc decat viata a sute de oameni. Este permis sa ucisi zeci sau poate chiar sute de oameni pentru  un amarat de tanc. Acestea sunt adevaratele valori ale umanitatii?!

Recent, vesti dinspre zona Orientului Mijlociu ne dau fiori. Planurile conducatorilor catorva state din zona sustinute, direct sau indirect, dupa cum era si de asteptat, de rusia, marea britanie, china si sua sunt incredibile si pun in pericol linistea mondiala, pacea si viata  a miliarde de oameni.

Planurile de razboi ale Israelului sunt, din cate se pare, deja facute. Liderii militari si politici ai acestui popor, si nu poporul, tot pun la cale izbucnirea unui mare conflict in zona invocand diverse pretexte. Acest conflict ce va fi declansat de acest stat va fi pretextul pentru declansarea celui de al treilea razboi mondial, ce va fi  mai puternic si mai distrugator decat orice alt razboi din istoria omenirii sau decat toate razboaiele purtate pana acum de oameni.

Este la mintea gainii ca acest conflict, izbucnit la nivel zonal, va escalada la nivel planetar. Popoarele nu vor acest lucru, sa fim clar intelesi, ci doar cativa lideri, criminali si dementi care condamna o intreaga umanintate la suferinta! Iar acesti lideri militari si politici planuesc, cu atata lejeritate acest razboi…. Stau si ma intreb ce fel de om poti fi incat sa planifici moartea a sute, si poate miliarde de oameni. Dar poate nu sunt oamei sunt diavoli!

De ce nu sunt arestati acesti indivizi sub acuzatia de crime premeditate, de conspiratii la nivel plantetar etc?  De ce popoarele lor privesc cu atata lejeritate inceputul celui deal treilea razboi mondial?

Ps – SUNTETI PREGATITI CA POSIBILA MOARTE A VOASTRA, A COPIILOR VOSTRI, A TUTUROR CELOR PE CARE II IUBITI, SA FIE ORDONATA, DIRECT SAU INDIRECT, DE ASTFEL DE LIDERI CRIMINALI AI LUMII?