MESAJUL DEMENTIAL SI REVOLTATOR AL UNUI JUDECATOR! ROMANIA SUB DICTATURA!


Imagine

In 1989 au murit mii de tineri pentru dreptul de a vorbi liber, de a critica, adica pentru libertate. Acum, in odiosul regim basescu, nu mai avem voie nici sa punem intrebari, nici sa criticam ceea ce ni se pare ca nu este normal. Trebuie sa tacem, sa acceptam si sa ne supunem. Daca indraznim sa punem intrebari devenim dusmani ai poporulul, numai buni de plimbat pe la procuratura si politie si de infundat gropile cimitirelor! Daca critici, pe buna dreptate, vreun basist sau, Doamne fereste, pe luceafarul basescu, ESTI AMENINTAT, LA NIVEL DE JUDECATOR MEMBRU CSM, CU INCHISOAREA, DUPA CUM A FACUT CRISTI DANILET !!  Urmand firul acestei logici bolnave, daca ii critici, Doamne fereste, pe procurori, atunci  instigi, incalci legea, o violezi… si risti, dupa ce platesti amenda, sa infuzi puscaria – cel putin asa inteleg eu din titlul postarii de pe blog a procurorului!! Daca iti exprimi parerea, in virtutea dreptului constitutional la libera exprimare,  esti numai bun de puscarie. NU MAI AVEM DREPTUL NICI SA CRITICAM, INDIFERENT CE AR FACE  SOMITATILE  BASISTE! SI ACEST DREPT L-AM PIERDUT IN EPOCA BASESCULUI!

Un distins judecator care, din cate se vede, vrea sa intre in atentia tabloidelor dupa modul in care gandeste, -poate o sa avem si „judecatorul de la pagina 5”- scrie pe blogul personal (CITESTE AICI) cateva pareri revoltatoare, fara sa il fi intrebat cineva de sanatate.  Domnul  judecator ii apara pe bietii procurori cu bratele goale si cu vorbele, pe campul de lupta al blogului. El ii atentioneaza pe cei care ii ataca pe procurori punand la indoiala actiunile acestora, ca sunt pasibili de inchisoare! Sensul acestui „ataca” acopera o gama variata, dupa cum vedeti, dar omul nostru a stiut asta! Orice a-i spune defavorabil despre „domniile” lor poate fi interpretat ca un atac, nu-i asa?

Titul pe care il da postarii este DEMENTIAL  si scris la general pentru intimidarea celor ce „pun botul” dar si pentru dezinformare – „CINE ATACA PROCURORII, RISCA INCHISOAREA!”  Ei nu mai spune domnu’ …

Dupa ce-i citesti postarea realizezi ca domnul judecator o lasa mai moale si trece la detalieri luate din lege, care cam schimba mesajul titlului. Legea totusi nu exprima ceea ce ar vrea el sa transmita, oricat ar dori! Cu toate aceste judecatorul nu se lasa mai prejos din incercarea de ai speria pe dusmanii basescului. Inca un fapt care mi-a atras atentia se refera la modul in care omul care ar trebui sa faca dreptate, distorsoneaza grav realitatea spunand ca

… unii oameni, cercetaţi sau nu, se opun cu violenţă verbală sau fizică la desfăşurarea activităţilor ce ţin de ancheta penală.

Din cate am auzit eu niciun procuror nu s-a plans de asa ceva? Este de admirat talentul de inventator al unor realitati paralele pe il are acest judecator~! TOTI BASISTI SUNT BUNI INVENTATORI!

Judecatorul  a simtit nevoia sa  le ia apararea „marginalizatilor si atacatilor pe nedrept” procurori ai republicii  care, intre noi fie vorba,  nu isi fac decat datoria!  Ce sa mai vorbim, cei care spun ca procurorii fac abuzuri sunt nebuni nu gluma!

Bietii de ei, procurori sarmani care se lupta pentru adevar  – doar atat -,  sunt atacati miseleste, mizerabil, pe la spate de antenele motanului  voiculescu  si injurati odios de poporul nerecunoscator si revolutionar,  care a ramas oripilat de ce magarii este in stare basescul si clica sa, la cum foloseste el institutiile statului sa se razbune pe poporul „ ticalos”, care nu il merita! Ce mai conteaza ca s-au sesizat toti aparatorii democratiei in fata abuzurilor fara precedent ale unor procurori, comise impotriva poporului? Ce mai conteaza ca multi dintre cei care au boicotat referendumul au ajuns acum sa regrete?

In fond, nu ei,  bietii procurori, pun sute de oamenii pe drumuri in calitate de martori invinuiti pentru a dovedi ceva ce nu a existat. Nu ei tin sub teroare cateva zeci de sate ale patriei, mii de oameni, pentru vina ca au mers la vot. Nu ei impart, cu darnicie proletara, incalcand toate normele si regulile, citatii in stanga si in dreapta tuturor celor  pe care ii intalnesc pe ulitele satelor, indiferent daca au votat sau nu. Nu ei impart citatii precum impart tinerii pliante promotionale – cred ca au depasit planul cincinal. Nu ei se leaga de oameni fara sa aiba vreo dovada ca acei oameni au facut ceva rau. Nu ei fac dosare penale celor care au indraznit sa comita „crima” de a merge la referendum si de a vota impotriva odiosului basescu. Nu ei sunt cei care au incalcat procedurile, nu sunt ei cei care intra in ograda omului fara sa se legitmeze, ca nu or fi prosti sa se umileasca in fata unui mos sau a unei  babe in asemenea hal incat sa isi spuna numele. „Io-s ditamai procuroru, mamae, vrei sa-ti mai zic si cum ma cheama?

Nu ei sunt cei acuzati de toate acestea, ci extraterestrii!!!

Bietii de ei, bietii procurori ai republicii basescu, nu ei sunt vinovati pentru faptele lor, oamenii  „e rai” si arunca cu vorbe urate asupra lor, iar ei nu isi fac decat treaba (mica sau mare – depinde fiecare de ordinul primit).

Acesti tovarasi procurori plini de glorie ce se cred deasupra tuturor, chiar  si a Constitutiei, ne arata o  mentalitate bolnava – stapan vs. fraier,  ne apara pe noi de poporul roman si trebuie sa le multumim…

Asadar, acest judecator,  menbru al CSM vine si ne spune pe blog ca nu avem voie sa ii atacam pe procurori. UITE NA! ASA VREA EL! RISCAM INCHISOAREA DA CA II ATACAM PE FIRAVII SI PROST HRANITII PROCURORI, CARE PENTRU UN SALARIU BABAN „ DE MIZERIE” ISI TOCESC PAPUCII, SE UMPLU DE PRAF SI DE RAHAT (de vaca, porc, magar, si restul animalelor) PE ULITELE TARII!

NU A  SPUS NIMIC DOMNUL JUDECATOR DESPRE TIPETELE SI TONUL SUPERIOR, CU INTENTIE DE DOMINATIE SI INTIMIDARE,  PE CARE PROCURIII LE ADRESEAZA CELOR PE CARE II ANCHETEAZA PRIN TARA ! AICI A TACUT ”CHITIC”?! Nu a spus nimic despre faptul ca se fac abuzuri ce le vezi si de pe planeta Marte (un pic mai aproape decat Bruxelles)? Nimic de rau – totul e perfect, doar poporul nu ii merita pe ei!  De ce domnle vezi numai ce iti convine!

Tot ce a reusit sa faca basescul a fost sa distruga si bruma de incredere pe care o aveau romanii in  institutiile tarii! Procuratura este un exemplu! Nici pana acum poporul nu ii vedea cu ochi bun – folclorul popular este extrem de bogat la adresa lor dar, de acum in colo, procurorii vor decadea definitiv si irevocabil, indiferent de cat de amenintati vom fi!

Asa a procedat  si ceausescu in ultimii ani de „domnie”, asa face cum si acest basesc  de care nu mai scapam! Ne sfideaza, ne umileste, ne acuza, ne aresteaza …

PS: CINE LE PLATESTE DRUMUL, DOMNU JUDECATOR SI TOVARASI  PROCURORI ACESTOR OAMENI CARE AU PRIMIT CITATII SI SUNT OBLIGATI SA SE PREZINTE LA AUDIERI?! 20 DE LEI PENTRU MAJORITATEA INSEAMNA MANCAREA PE 2 ZILE! Pentru voi aceasta suma insemana un pahar de votca!

VA BATETI JOC DE OMENI INTR-UN MOD EXECRABIL SI VA ASCUNDETI IN SPATELE UNOR ANCHETE LEGALE, CAND SE VEDE DIN COSMOS CEEA CE FACETI VOI DE FAPT!