APOCALIPSA BASESCU !! CUM TII OSTATIC UN POPOR!?


Imagine

Basescu revine la Cotroceni spre stupoare  poporului!  Presedintele,  pe care nimeni nu il mai vrea, ne-a ciuruiti inca odata, ne-a demostrat ca nu da doi bani pe vointa poporului.

Iata ce insemana sa te pregatesti din timp si sa iti pui oameni, fara merite, in functiile importante ale acestui stat? Acestia iti vor fi recunoscatori, nu te vor uita si te vor servi indiferent ce le ceri!  Iata ce insemana sa iti aduci oameni santajabili in forurile de decizie, si sa manuiesti arta santajului aproape la perfectiune! Iata ce insemana sa conduci tara cu serviciile secrete!

Zegrean si compania ne obliga sa il iubim pe basescu. Asa eram obligati si de Ceausescu! Au stiut ei de ce, contrar constitutiiei, au impus cvorum la referendum! Nimic nu a contat, sau sters la fund cu realitatea din aceasta tara, cu vointa a aproape  8 milioane de voturi impotriva lui basescu! Ne rad si ne sfideaza clipa de clipa, se ascund in spatele legii,  o incalca si o invoca, pentru ca pot. In fond, ei sunt toti securistii presedintelui!

Basescu  se agata de scaun precum musca de fundul calului! Acesta este presedintele nostru, individul care a facut praf imaginea acestui stat, care ne-a readus in epoca de aur! Nicaieri in lumea civilizata un presedinte nedorit de popor  nu ar fi procedat precum basescu! Aceasta este regula democratiei

Aceasta este Romania si acestia sunt jegurile de care noi depindem. De decizia unor astfel de nulitati depinde viata noastra !!

Circul continua, si nu il intereseaza, el doar se distreaza in timp ce tara se scufunda!

Ne asteptam la masive proteste! In decembrie Roamnai va fi in strada!