INTERNETUL SE INCHIDE !!!


radio-y-dictadura1

Detinatorii drepturilor de autor au innebunit in ultima perioada. Vor sa scoata profit si din piatra seaca si in acest sens abuzeaza fara sa se sesizeze nimeni. Nu mai dureaza mult si o sa platim depturi de autor si pentru un stranut sau pentru un cuvant. Pericolul este cu atat mai mare cu cat mai marii industriei de divertisment si-au tras de partea lor clasa politica corupta si avida de bani, bazandu-se pe lipsa de reactie a omului simplu. Raul a fost deja facut, Cutia Pandorei a fost deshisa chiar si in Romania.

Internetul este pe cale sa se schimbe intr-o directie radicala si urata in cate totul va costa si va fi controlat. Urmeaza sa platim pentru tot ce vom accesa, sa fim controlati mai ceva decat sunt controlati puscariasii, sa nu mai beneficiem de libertate. Totul pentru-ca asa vor niste  baieti smecheri din guverne si din mediul de „afaceri”.

Si in Romania baietii destepti de la „marele trust pro” au declansat un atac fara precedent, dupa cum bine stiti, la adresa site-urilor ce fac trimitere la filme postate pe diverse servere si pentru care nu platesc drepturi de autor. Atacul continua si acum in toate publicatiile sau televiziunile trustului. Desigur ca pro tv-ul a uitat sa mentioneze ca serviciul – voyo-, oferit pe bani, practic nu se ridica nici pana la genunchiul broasteiin comparatie cu serviciile oferite de un site „pirat”. Curat profesionalism din partea celor ce primesc „saci de bani” drept salar.

Flamanzii nu mai permit nici postarea pe Youtube a unor materiale ce le poarta marca..

Va invit sa urmariti un documentar ce trebuie neaparat vazut. De implicarea noastra de acum depinde viitorul. Nu putem accepta sa se plece de la premiza ca suntem hoti, sa fim urmariti si sa facem ani de puscarie pentru ca am urmarit fara niciun interes comercial un film pe internet sau am deascarcat nu stiu ce melodie. Nu putem asista fara sa reactionam la procesul prin care ni se pune pumnul in gura sau ne sunt inclacate drepturile si libertatile in scopul protejarii drepturilor de autor.

HUIDU vs PIRATERIA

HUIDU vs PIRATERIA

 In esenta este vorba de control. INTERNETUL LIBER DERANJEAZA PENTRU-CA TOTI NE PUTEM EXPRIMA LIBER IAR MAFIOTII CARE NE CONDUC VOR SA NE CONTROLEZE INFORMATIA, sa ne indobitoceasca. Sa nu uitam ca informatia insemana putere.

Lupta pentru un intenet liber! Puterea este la noi!

IATA CE INCERCAU SA NE BAGE PE GAT PRIN ACTA!