Crima la rege – o vuvuzela bolsevico-pedelista ataca


IOAN OLTEANU – CAND IMPOSTURA SI JEGUL ATING APOGEUL.

Obraznicia, nesimtirea, tupeul, jegul moral, si gradul de retard al unui impostor portocaliu din Parlamentul Romaniei,  numitul olteanu ioan, pupincuristul fruntas a lui basescu, a atins cote inimaginabile, incalificabile. Dementa adeptilor lui Basescu a atins cote inimaginabile, in esenta, de ceva vreme. “Distinsul  specimen” a facut o remarca halucinanta la adresa Regelui Mihai, pentru care trebuie sa isi dea urgent demisia din institutia numita Parlamentul Romaniei, a carei imagine o pateaza grav, si sa isi puna centura de castitate la gura. Mai exact, printr-o fraza de “neam prost” (trebuie facuta precizarea ca pdl-ul abunda de neam prost si traseiste) SECRETARUL GENERAL AL PDL, caraghiosul nimic, il  coboara pe Majestatea Sa Regele Mihai la acelasi nivel cu “regele” (co)cioaba, facand referire la discursul din Parlament. „Dacă mâine vine regele Cioabă şi ne cere acelaşi lucru?”, a spus Oltean, potrivit realitatea.net.

Oricat ai fi de idiot, sa faci aluzii prin care  il aduci pe Majestatea Sa Regele Mihai, fost sef al statului roman in perioade extreme de tulburi, la acelasi nivel cu  “regele” cioaba – un nimeni  actual –  este un gest incalificabil, o crima la adresa trecutului acestui stat, bunului simt, moralitatii si normalului.  Acest gest arata josnicia, incultura, modul total eronat in care “gandeste” si se comporta, mizeria si impostura, in esenta, a unui parlamentar pdl.

Pentru lamurirea vuvuzelei bolsevico-pedeliste, al carui atac la adresa Majestatatii Sale Regele Mihai este cel mai odios de pana acum din viata politica romaneasca, trebuie precizat ca Majestatea sa nu a cerut nimic  de la nimeni. Regele a fost invitat de catre PNL in Parlamentul Natiunii.  Incapacitatea de a gandi logic, de a rosti doua idei care sa faca parte din sfera normalului, este o trasatura definitorie  a gunoaielor din pdl. Basescul, marinarul impostor,  bisnitar si turnator, s-a inconjurat de specimene retarde, pe care ii manevreaza cum vrea, iar acestia il divinizeaza, pentru ca i-a scos din foame si i-a transformat din impostori jegosi in reprezentati ai statului roman.

PS 1:

Spre deosebire de tine, biet purice de balta, Majestatea Sa Regele Mihai a fost, este si va fi, unul dintre cei mai importanti oameni din istoria contemporana a tarii si a Europei, un model de om si de conducator, fie ca tie sau basescului va place sau nu. Oricat te-ai strofoca tu, bai neam prost ce esti, nu te  vei ridica nici macar la genuchiul broastei chiar si fata de regele cioaba.   Regele Mihai va ramane in istoria acestui popor drept un model de om de stat, cu coloana vertebrala, onest si demn, in timp ce peste “succesurile” nimicului – politician Olteanu noi vom trage apa si il vom trimite in haznaua de rebuturi si criminali carora acest popor le-a dat nastere.

Ps 2: Au uitat cei de la pdl cine le-a cantat imnul la alegeri?