(VIDEO) – INCREDIBIL! „Noi suntem garda naţională secuiască-maghiară, cei chemaţi pentru eliberarea Ardealului de sub ocupaţia română.”


oRGANIZATII PARAMILITARE MAGHIARE BORZONT HARGHITA

4 clipuri video postate de ceva vreme (anul trecut) pe youtube de un iredentist maghiar arata actiunile unor organizatii -care poti fi catalogate ca fiind paramilitare- maghiare care, conform celui care a postat clipul, ar avea loc in Romania la BROZONT. Se folosesc arme de razboi sau mi se pare mie?!

Stirea a aparut anul trecut in media datorita scandalului generat de aparitia clipurilor. In prezent o parte dintre acestea au disparut.

Conform RTV, tabăra este finanţată şi cu bani de la Consiliul Judeţean Harghita. Reprezentanţii Poliţiei Hargita spun că imaginile nu sunt filmate în România. La tabără este invitat şi liderul partidului extremist Jobik din Ungari. (citeste stirea) 

Mesajul postat pe contul unui oarecare albert tibor este ingrijorator directia acestuia fiind clara! Natiune trezirea!! O sa ajungem mai rau decat Somalia !

„Noi suntem miliția secuiască-maghiară, cei chemați pentru eliberarea Ardealului de sub ocupația română. Dacă vrei să te alaturi, caută-ne la tabara EMI din Borzont. Filmul arată cât suntem de hotărâți în acțiunile noastre. Tel. 0735176340”.

Este extrem de interesant care au fost concluziile anchetei care pare ca a fost finalizata cam devreme.

ORGANIZATII PARAMILITARE MAGHIARE LA BORZONT HARGHITA

ORGANIZATII PARAMILITARE MAGHIARE LA BORZONT HARGHITA

LISTA CLIPURILOR VIDEO

Titlul filmuletului ” Székely-Magyar Nemzetőrség – EMI-tábor Borzont 2012.IV.AVI”:

http://www.youtube.com/watch?v=lxXKHhcchPI

Titlul filmuletului „Székely-Magyar Nemzetőrség – EMI-tábor Borzont 2012.III.AVI”:

http://www.youtube.com/watch?v=3mTDIgSBtgs

Titlul filmuletului „Székely-Magyar Nemzetőrség – EMI-tábor Borzont 2012.II.AVI”

http://www.youtube.com/watch?v=WFSjPfW0eS4

Alt filmulet tot al lor stres de catre adminii youtube pentru ura de rasa:

http://www.youtube.com/watch?v=jgj4YfZbzBo