Incredibila NERUSINARE a lui mru! Cati COPII ar fi fost salvati de la MOARTE?!


Imagine

Intr-un articol de pe site-ul enational.ro, preluat si de pesurse.ro, care, daca se confirma va detona intr-un mega scandal, aflam, stupefiati ca tovarasul mru (mihai razvan ungureanu) consuma masiv, cu tupeu si ILEGAL banul public. Te intrebi daca nu locuiesti intr-o tara bananiera, a nimanui, situata undeva in Africa in care toti mafiotii si circarii fac ce “doreste muschiul lor”.

Mai precis, desi nu mai este premier de ceva vreme, distinsa “somitate” basista, intruchiparea “corectitudinii, seriozitatii si responsabilitatii”, cel care ii acuza pe romani ca nu muncesc si ca se scoala tarziu, omul care dadea lecti unei tari intregi si ne trimitea inapoi la scoala, calca in piciore legea si bunul simt, responsabilitatea si moralitatea.

Se pare ca mru nu a renuntat la cei trei aghiotanti si nici la masina de serviciu desi nu mai are nicio functie publica si deci niciun drept de a mai folosi bunurile statului roman. Incredibil, nu-i asa!? Oare sefii de la SRI si de la guvern nu au vazut ceea ce face in prezent fostul „premier”?

Conform enatioanl.ro “Ungureanu se plimba in interes personal, inclusiv cand merge la cumpararturi, cu un SUV VW Tuareg de culoare albastru inchis, full option, din lotul comandat special de Ministerul de Interne pentru misiunea internationala din Kosovo. Are sofer personal si nu mai putin de trei aghiotanti de la SPP. In conditiile in care ar fi avut intr-adevar dreptul, daca se simtea amenintat si solicita special un grad inalt de protectie, la cel mult doi aghiotanti. Dar, dupa cum sustin sursele noastre, desi i s-a mai batut obrazul cu acest comportament aberant, Ungureanu tine mortis sa faca inca pe prim-ministrul.”

Daca aceste informatii sunt adevarate atunci acest individ trebuie sa plateasca INZECIT chirie pe masina folosita precum si  salariile  aghioatantilor, deoarece el nu mai avea niciun drept de a se mai folosi de vreun “privilegiu”. Romanii mor de foame, copii bolnavi mor in spitale din cauza lipsei de fonduri in sistemul medical, iar acest individ isi permite sa huzureasca pe banii nostri.

Tupeul si eventualele sechele mintale, tovarase ungureanu, sa ti le intretii din banii tai!!! Prin ce mijloace „legale” sunt platiti cei patru oameni de care te servesti, desi legea nu-ti mai da dreptul acesta? Cum sunt platite salariile lor, din moment ce atributiile lor nu mai sunt legate de persoana dumitale? 

Pot sa studieze la o mie de universitati, caracterul tot josnic ramane la unii. De la un laudaros care isi lauda singur  capacitatile intelectuale si trecutul de fost student prin europa facultatilor renumite, nu ai ce sa ceri, dar institutiile statului trebuie sa opreasca acest abuz. Am mai intalnit un mega laudaros in persona savantului de renume cosmic funeriu care, intre noi fie vorba, a distrus sistemul de invatamant.

Cate vieti puteau fi salvate daca mru nu ar fi facut acest abuz, binenteles, cu sprijinul statului? Cati copii ar fi fost salvati? La o simpla cautare pe google vedem ca doar salariul unui sofer „de minister” atinge in medie 3000 de lei lunar. – Asa mai zic si eu sa fii sofer de minister. O viata intreaga lipsita de griji, de munci atat fizice cat si intelectuale, in care  stai cu mana pe schimbatorul de viteze si traiesti in lux – Nici nu mai cutez sa ma gandesc la cat poate fi salariul celor 3 aghiotanti folositi pe nedrept de corectul si harnicul mru? La un prim calcul, hatarul lui ungureanu, cred ca ne duce cu mult peste peste 50 000 de lei.


PS: DIN CE MAI TRAIESTE ACEST FOST PREMIER, ACTUAL SOMER? Ce surse de venit mai are si din ce bani isi acopera datoriile uriase la banca? Este interesant de aflat, descoperim astfel cine l-a cumparat sau daca a primit mita!