PROCURORII DE REFERENDUM AI REGATULUI BASESC


Imagine

Constat ca in ultimele zile se fac diverse afirmaţii cu privire la procurori şi la anchetele lor. Desigur, vorbesc de referendumul recent desfăşurat. Mai constat că unii aşa zişi analişti/comentatori instigă la revolte publice împotriva magistraţilor. Şi mai constat că unii oameni, cercetaţi sau nu, se opun cu violenţă verbală sau fizică la desfăşurarea activităţilor ce ţin de ancheta penală. CITAT DIN CRISTI DANILEŢ – judecător MEMBRU CSM

Bietii de ei, procurori sarmani care se lupta pentru adevar  – doar atat -,  sunt atacati miseleste, mizerabil, pe la spate de antenele motanului  voiculescu  si injurati odios de poporul nerecunoscator si revolutionar,  care a ramas oripilat de ce magarii este in stare basescul si clica sa, la cum foloseste el institutiile statului sa se razbune pe poporul „ ticalos”, care nu il merita! Ce mai conteaza ca s-au sesizat toti aparatorii democratiei in fata abuzurilor fara precedent ale unor procurori, comise impotriva poporului? Ce mai conteaza ca multi dintre cei care au boicotat referendumul au ajuns acum sa regrete?

In fond, nu ei,  bietii procurori, pun sute de oamenii pe drumuri in calitate de martori invinuiti pentru a dovedi ceva ce nu a existat. Nu ei tin sub teroare cateva zeci de sate ale patriei, mii de oameni, pentru vina ca au mers la vot. Nu ei impart, cu darnicie proletara, incalcand toate normele si regulile, citatii in stanga si in dreapta tuturor celor  pe care ii intalnesc pe ulitele satelor, indiferent daca au votat sau nu. Nu ei impart citatii precum impart tinerii pliante promotionale – cred ca au depasit planul cincinal. Nu ei se leaga de oameni fara sa aiba vreo dovada ca acei oameni au facut ceva rau. Nu ei fac dosare penale celor care au indraznit sa comita „crima” de a merge la referendum si de a vota impotriva odiosului basescu. Nu ei sunt cei care au incalcat procedurile, nu sunt ei cei care intra in ograda omului fara sa se legitmeze, ca nu or fi prosti sa se umileasca in fata unui mos sau a unei  babe in asemenea hal incat sa isi spuna numele. „Io-s ditamai procuroru, mamae, vrei sa-ti mai zic si cum ma cheama?

Nu ei sunt cei acuzati de toate acestea, ci extraterestrii!!!

DE CE  II ATACAM PE FIRAVII SI PROST HRANITII PROCURORI, CARE PENTRU UN SALARIU BABAN „ DE MIZERIE” ISI TOCESC PAPUCII, SE UMPLU DE PRAF SI DE RAHAT (de vaca, porc, magar, si restul animalelor) PE ULITELE TARII!?