OTV SE INCHIDE!!!


OTV se inchide - PROIECT ROMANIA

OTV se inchide – PROIECT ROMANIA

O stire bomba a aparut socat astazi. Consiliul National al Audiovizualului a decis ridicarea licentei de functionare a postului de televiziune OTV controlat de Dan Diaconescu.

Motivul invocat in luarea in unanimitate a acestei decizii este de natura financiara. Decizia retragerii licentei postului postul de televiziune mai sun mentionat a fost luata deoarece conducerea postului nu a facut dovada platii unor amenzi primite de la CNA. Conform pagina de media unele amenzi proveneau din anul 2009 (citeste aici).

Site-ul pe surse sustine ca:

Decizia vine dupa ce Consiliul decisese de trei ori succesiv, in primavara anului trecut, injumatatirea perioadei de licenta pentru OTV, din cauza publicitatii politice difuzate de post. Deciziile respective ar fi dus la incetarea licentei – a carei perioada se incheie oficial in martie a.c. – inca de la inceputul verii, dar ele au fost suspendate in urma unor interventii in instanta ale Ocram, societate intrata, intre timp, in insolventa.

Retragera licentei postului de televiziune va avea drept consecinta plauzibila inchiderea acestuia asta daca nu se decinde trecerea postului pe internet unde nu mai are nevoie de licenta de functionare din partea CNA.

Dan Diaconescu poate surprinde insa si prin trecerea emisiunilor postului pe canalul de televiziune DDTV (DAN DIACONESCU DIRECT). Foarte multa lume vede acest post tv drept o asigurare pe care Diaconescu si-a luat-o in cazul in care OTV-ul va fi inchis.

Avocatul Iulian Urban sustin intr-o postare pe Facebook ca inchiderea OTV este o premiera in Romania.

Odata ce USL a schimbat membrii CNA s-a putut da o asemenea decizie. OTV este primul post de TV din Romania DEMOCRATICA!!!! care este inchis prin decizia CNA! (click pentru profilul FACEBOOK)

Urban Iulian - Proiect Romania

Urban Iulian – Proiect Romania

Florin Condurateanu realizator OTV a declarat astazi la finalul emisiunii ” Romanul seful lui Condurateanu ”

E un abuz fara seaman! In 2013 nu se poate intampla ca o televiziune sa fie inchisa! Sunt atatea restante…!

\

UPDATE:

OTV SI-A INTRERUPT EMISIA!

PE ECRAN APARE URMATORUL TEXT: EMISIA OTV A FOST INTRERUPTA LA ORDINUL LUI VICTOR PONTA!