Sute de mii de români ar fi fost astazi în viață. Suntem victimele trufiei și lăcomiei capilor bisericilor și a politicienilor


 Sute de mii de români ar fi fost astazi în viață. Suntem victimele trufiei și lăcomiei capilor bisericilor și ale politicienilor

Sute de mii de români ar fi fost astazi în viață. Suntem victimele trufiei și lăcomiei capilor bisericilor și ale politicienilor

Sute de mii de români ar fi fost astăzi în viață dacă capii bisericilor/cultelor din România ar fi fost cu adevărat creștini iar politicienii nu ar fi căutat să obțină cooperarea și tăcerea  cultelor.  Afacerea lor a costat viața a sute de mii de români, poate chiar milioane! Pe ei nu îi interesează! Oricum se tratează, de bolile date de prea mulții purcei de lapte înfulecați, prin spitale și clinici private din afara țării.

Mulți ar fi văzut și astăzi lumina soarelui și ar fi fost aproape de cei dragi, dacă miliardele de euro care s-au băgat, direct sau pe furiș, în construcția de clădiri cu turnulețe, numite pompos biserici, case de rugăciuni, sau mănăstiri, ar fi fost investite în construcția sau renovarea și dotarea spitalelor sau a cabinetelor medicale. Avem biserici, mai mereu goale, pe toate dealurile, râpile și drumurile, care tronează sfidător, înconjurate de case de chirpici sau blocuri care stau sa cadă, cimitire umplute până la refuz, zeci de mii de preoți cu un nivel de trai departe de cel al omului simplu și spitale puține și prost echipate unde te duci ca să mori. Avem sate cu biserici gigantice, dar fară apă curentă, drumuri, școli și cabinete medicale! Bisericile sunt multe și goale, iar spitalele puține și pline de muribunzi. De 23 de ani, spitalele se închid, școlile se închid, fabricile se închid dar inaugurări de biserici și mall-uri noi avem aproape zilnic! Și asta nu e tot, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei a declarat că, încă nu avem destule biserici! Dacă asta nu este sfidare venită de la vârful bOR, atunci ce este…?

DĂ LIKE PAGINII CETĂȚENII UNIȚI

Cu siguranță, stimați cititori ai acestui blog, vă plângeți în permanență, mai ales dacă ați mai fost și pe afară, de faptul că România se află încă în Evul Mediu primitiv.  În loc să ne mobilizăm și să ne trezim, ne batem cu pumnii în piept de cât de creștini suntem noi, dar față de alții, murim pe capete și se alege praful de tot. În timp ce noi investim în construcția de biserici și umplem buzunarele preoților alimentând această uriașă gaură neagră a economiei, alte state construiesc și dotează spitale și școli. Nu cred că asta este voința Divinității, nu cred că El ar vrea să se construiască biserici care să rămână goale și să se închidă spitale! Nu acesta este spiritul creștinismului, confiscat de ateii din fruntea bisericilor din țara asta. Păi numai un ateu ar transforma credința într-o afacere și ar închide ochii, fără să facă nimic atunci când vede că mor oameni!

citește și – UN CAZ NOU DE TUPEU MARCA biserica ortodoxă română!

Recensământul populației arată că în România, după 89 s-a murit masiv. Lipsa spitalelor sau a dotării corespunzătoare a a acestora a fost o cauza a enorm de multor decese. Oare câți romăni, victime ale spitalelor prost echipate sau inexistente suferă astăzi în tăcere?   Clasa politică a băgat masiv bani, pentru a-și asigura cooperarea bisericilor și liniștea, în ziduri de piatră cu turnulețe, deși știa că acești bani ar fi fost cu mult mai utili în alte domenii și ar fi salvat vieți. Așa-zisele autorități naționale și locale continuă să pompeze bani în biserci paralel cu creșterea taxelor sau cu impunerea de noi taxe pe care le suportă populația. Se plâng continuu că nu sunt bani la buget dar pentru construcția de biserici sunt. Sfidarea din partea mafiei politice și bisericești continuă și mai jegos prin faptul că bisericile sunt în continuare scutite de taxe  în timp ce noi plătim taxe din ce in ce mai aberante, mari și extinse (taxa pe caine, taxa pe apă de ploaie etc). Politicul protejează intens uriașa gaură neagră pe care tot mai numeroasele culte  o produc în economia  țării.

citește și – Despre averea strânsă de Biserica Ortodoxă Română în numele credinței…

Nu vă imaginați că acești capi ai bisericii nu aveau cunoștință de necesitatea de a construi spitale și clinici și de a le dota la un nivel european, dar au prefereat, cu bună știință, să accepte acesti bani si sa ii investeasca in cladiri. Nu au fost interesați de popor ci doar de interesele lor de moment, acesta este adevarul. Din acest punct de vedere sunt complicii morții care tot răpește din ce în ce mai mulți români.

Nu trebuie uitat că aceste biserici sunt adevărate surse de imbogățire pentru auto-proclamații slujitori ai Domnului. Acesta le-a fost și interesul, nimic altceva.

Avem, asadar, biserici pe toate drumurile și râpele, dar din ce în ce mai puține spitale și școli. Ei au nevoie de proști și de  bolnavi care, prin donații, să le crească conturile și să mențină caracatița sătulă. Aceștia nu sunt slujitorii Divinității sub nicio formă!!!

SUTANIȘTILOR, PRIN OMISIUNE, SUNTEȚI PARTAȘI LA GENOCID!

UPDATE!

CLARIFICARE! (pentru persoana din Germania)

DRAGILOR, AVEM DREPTUL SĂ RIDICĂM CAPUL DIN PĂMÂNT, SĂ CERCETĂM ȘI SĂ NE SPUNEM OPINIA PE BAZA CELOR TRĂTE DE NOI SAU VĂZUTE! LIBERTATEA OPINIEI, DIN CÂTE ȘTIU EU, ÎNCĂ ESTE GARANTATĂ DE CONSTITUȚIE!

DACĂ BISERICILE (CULTELE) AR FI INSISTAT, PRIN INFLUENȚA DE CARE DAU DOVADĂ ÎN MEDIUL POLITIC, CA SĂ SE REALIZEZE INVESTIȚII IN SPITALE, SAU DACĂ AR FI CONTRUIT ELE ÎNSELE  SPITALE ȘI CLINICI CU BANII PE CARE LE-AU BAGAT ÎN SIMPLE CONTRUCȚII – BISERICI ȘI MĂNĂSTIRI, SAU DACĂ AR FI REFUZAT, PUR ȘI SIMPLU O PARTE A BANILOR VIRAȚI ÎN CONTUL LOR PROPUNÂND CONTRUIREA ÎN LOC A UNOR AȘEZĂMINTE MEDICALE, SUTE DE MII DE ROMÂNI AR FI ASTĂZI ÎN VIAȚĂ ! NU AM INVENTAT EU MOARTEA ROMÂNILOR, RECENSĂMÂNTUL ARATÂ CLAR ACEST FAPT! CÂȚI ERAM ÎN ’89 CÂȚI SUNTEM ACUM!?

CINE NEAGĂ FAPTUL CĂ ROMÂNII CARE AU TRECUT ÎN NEFIINȚĂ NU AR FI AVUT ALTE ȘANSE DE VIAȚĂ  DACĂ AR FI EXISTAT UN SISTEM SANITAR CÂT DE CÂT PUS LA PUNCT, NU FACE DECÂT SĂ SFIDEZE!!! AICI ESTE VINA CULTELOR DIN ROMÂNIA, O VINĂ DE NEIERTAT! O FI EXISTÂND ȘI EXCEPȚII DAR NU AM CUNOȘTINȚĂ!

NEGAREA REALITĂȚII NU FACE DECÂT RĂU BISERICII ȘI SCOATE ÎN EVIDENȚĂ CARACTERE URÂTE – ACTUL SFIDĂRII NU DĂ BINE ÎN FAȚA CONTRIBUABILILOR, DE PE URMA CĂRORA OAMENII BISERICII TRĂIESC!!! UN PIC DE BUN SIMȚ, DE UMANITATE PENTRU SUSȚINATORII BISERCII NU STRICĂ, DEMERSUL LOR FACE RĂU IMAGINII ȘIFONATE DEJA PE CARE O AU BISERCILE / CULTELE DIN ROMÂNIA! NU I-AM PUS EU SĂ ÎȘI FACĂ BISERCI / CASE DE RUGĂCIUNE ÎN LOC SĂ DOVEDEASCĂ CA SUNT APROAPE DE OAMENI, CĂ LE SUSȚIN INTERESELE ȘI CĂ SE LUPTĂ PENTRU ELE!

NU VĂ DAȚI VICTIME! UN SIMPLU CALCUL MATEMATIC SPUNE CLAR CĂ ALTA AR FI FOST SITUAȚIA SISTEMULUI MEDICAL ROMÂNESC DACĂ MACAR JUMĂTATE DIN BANII DAȚI CULTELOR AR FI FOST INVESTIȚI ÎN SPITALE !

NU NEGAȚI REALITATEA! OAMENII BISERICILOR SUNT CEI CARE STRICA IMAGINEA ! CAUTAȚI VOI DIN INTERIOR SĂ O ÎNDREPTAȚI! AVEM NEVOIE DE BISERCĂ/CI (CULTE), ROLU LOR ESTE URIAȘ DAR ARÂTAȚI CĂ VĂ PASA, MIMAȚI MACAR, FACEȚI CEVA ȘI ÎN FOLOSUL CREDINCIOȘILOR!