MACABRU, ȘOCANT, INCALIFICABIL! 18+ ! AU LUAT-O RAZNA!


blog Proiect Romania

captur[ ecran realitate.net

VĂ AVERTIZĂM CĂ URMEAZĂ IMAGINI ȘOCANTE CE VĂ POT AFECTA PSIHIC. SE RECOMANDĂ ATENȚIE. DACĂ AI SUB 18 ANI, NU CITI!

Dacă CNA-ul le amendează de nu își văd fulgii atunci când depașesc limita decenței, televiziunile și-au găsit un refugiu în propriile site-uri, in care postează tot ce poate fi mai șocant, fără a fi într-un fel sau altul sancționate. Mai mult, după cum datele statistice o arată,  românii sunt mari doritori de astfel de imagini cu conținut extrem de violent. La fel și ziarele, se mândresc pe site-urile proprii cu imagini care îți dau coșmaruri, fără teamă de amenzi.

Click AICI pentru a da LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

România este la cheremul unor neoameni care și-ar vinde și părinții pentru bani. Față de ce am învățat la școală despre poporul român, ospitalitatea și bunul lui simț, realitatea bate filmul. La orice pas, în media video, audio și scrisă te lovesti de scene care pur și simplu te afectează psihic. Impactul mediei este uriaș. Mai toți românii au acces la TV și Internet, însă nu toti sunt capabili să discearnă între bine și rău. Trebuie să avem o grijă deosebită față de tânăra generație. Dacă membrii acesteia sunt supuși unor imagini care încetul cu încetul îi vor dezumaniza, să nu avem pretenții ca atunci când vom fi la ananghie, ei să scoată telefoanele și să ne filmeze cum ne dăm duhul în cele mai mari chinuri.

În goana după audiențe, site-urile românești se întrec în a găzdui ilegal pe serverele proprii, clipuri retrase de cele mai multe ori de pe site-urile unde au fost postate inițial, din cauza conținutului.

Aceste clipuri sau imagini care prezintă de la animale maltratate în ultimul hal până la execuții și decapitări sau coțohârle filmate sau fotografiate cu organele sexuale la vedere, pot fi întâlnite peste tot. Deși legea este restrictivă în astfel de cazuri, ea nu se aplică.

Le-aș întreba pe mamele sau tăticii care lucrează în astfel de redacții dacă au habar de cât rău poate produce dobitocia lor tinerei generații și dacă realizează că prin rahatul pe care îl împrăștie zinic, prin promovarea crimelor și violurilor, a tot ce înseamnă imagini șocante, au o parte însemnată de vină. C

 

Site-ul stirileprotv est rege la capitolul imagini car te vor înspăimînta.

blog Proiect Romania

captura ecran stirileprotv.ro

VĂ AVERTIZĂM CĂ UREAZĂ IMAGINI ȘOCANTE CE  VĂ POT AFECTA PSIHIC. SE RECOMANDĂ ATENȚIE. DACĂ AI SUB 18 ANI NU CITI România este la cheremul unor neoameni care și-ar vinde și părinții pentru bani. Fătă de ce am învățat la școala despre poporul român, ospitalitatea și bunul lui simt, realitatea bate fimu. La orice pas, in media video, audio și scrisă te loveslti de scene care pur și simplu te afectează psihic.  În gona după audiențe siteurile românești se intrec în a gazdui ilegal pe serverele proprii, clipuri, retrase de cele mai multe ori de pe site-urile unde au fost postate inițial din cauza conținutului. Aceste clipuri sau imagini care prezintă de la animale maltratate în ultimul hal până la execuții și decapitări pot fi întâlnite peste tot.

blog Proiect Romania

blog Proiect Romania

blog Proiect Romania

captură ecran stirile protv

blog Proiect Romania

captură ecran jurnalul.ro

 Pe contrasens.com Răzvan Bibere șochează neplăcut cu un clip imposibil de privit în care sunt prezentate efectele unui bombardament în Ucraina.

blog Proiect Romania

blog Proiect Romania

Site-ul Realitatea tv lovește tare

blog Proiect Romania

blog Proiect Romania

Cine a spus că blogurile politice nu pot posta apete și membre umane…? De toată jena capitalism pe pâine.

blog Proiect Romania

blog Proiect Romania

Jurnalul mogulului nu se lasă nici el mai prejos. De la oamnei fierți de vii la decapitări…

blog Proiect Romania

blog Proiect Romania