HALUCINANT! PONTA ȘI UN DEPUTAT psd jignesc întregul popor român!


sursa foto realitatea tv.

sursa foto realitatea tv.

„Distinsul” parlamentar miliardar psd – sebastian ghiță – reușeste cu succes deplin să jignească poporul român. Prieten al lui poanta și al directorului sri, cât și conducătorul postului de televiziune rtv, ghiță, propune o lege care să îi oblige pe români ca la achiziționarea unei cartele preplătite să prezinte datele personale. Și tovarășul poanta susține inițiativa și implicit premiza de la care ghiță pleacă.

Care este premiza?

Ei bine, premiza de la care acesta pleacă nu face decât să ne jignească. Doar un individ care pleacă din start de la premiza că noi, cetățenii acestui stat, suntem teroriști și hoți care trebuie, cât mai curând, puși cu botul pe labe, poate susține o astfel de lege.  Prin urmare, singura modalitate prin care statul (reprezentat de găștile care ne conduc și il devalizeă) se poate pune la adăpost de noi – cetățenii hoți și teroriști – este de a ne asculta telefoanele și de a ne spiona pe internet. Uite așa, poporul a ajuns dușmanul statului…

Scopul propunerii (adevărul este că, datorită lipsei argumentelor LOGICE ȘI DE BUN SIMȚ, nu prea este clar nimic – EL VREA DOAR SĂ ÎȚI ASCULTE TELEFONUL și să îți cunoască identitatea..) este de a permite serviciilor secrete să ne asculte mai ușor și legal telefoanele. Așadar, ascultarea telefoanelor rămâne o prioritate de top a statului român. Acește progenituri ale  foștilor conducători ai României comuniste duc mai departe tradiția miliției ceușiste și a părinților lor.

Pentru câțiva demenți care s-au folosit de telefoane pentru a face magării, ca măsură de „precauție”, – dormi liniștit că știe statul ce ai tu nevoie –  tot poporul trebuie să sufere, să accepte să i se reducă din drepturile și din libertățile pe care le-au avut până acum, să i se calce în picioare libertatea, demnitatea secretul comvorbirilor și să fie urmărit oriunde și oricum …LEGAL…

Te rugăm să dai like paginii Cetățenii Uniți

Iată un fragment din interviul halucinant dat de ghită

Concret, omul cand isi cumpara o cartela (…) va trebui sa prezinte dovada cu CNP, nume, prenume si adresa. Aceste date vor fi centralizate de o autoritate si, in cazul unei cereri de ascultare, operatorul trebuie sa fie capabil sa puna la dispozitie CNP-ul, numele si prenumele persoanei care a folosit o anumita cartela.

Realitatea e ca eu nu vreau sa imi vad copiii rapiti pe strada si nici nu vreau sa imi vad sarind vreo bomba intr-un hotel si nici nu cred ca in numele libertatilor cetatenesti trebuie sa ne permitem luxul de a fi nesiguri, de a ne lasa expusi. E o mare gaura in chestiunea asta pentru siguranta noastra a tuturor. Nu cred ca mai trebuie sa vina de afara cineva sa ne spuna ce avem de facut. Am avut intalniri cu comisiile altor state care se ocupa de legiferare si i-am intrebat, am citit rapoarte, modul in care se legifereaza in alte tari.

SURSA HOTNEWS – CITEȘTE INTERVIUL HALUCINANT AICI

AȘADAR, ACEST ALES AL POPORULUI, cât și poanta, PLĂTIȚI DIN BANII NOȘTRI PLEACĂ DE LA PREMIZA CĂ SUNTEM  POTENȚIALI TERORIȘTI ȘI INFRACTORI ECONOMICI – UN POPOR DE POTENȚIALI TERORIȘTI, DE HOȚI, DE MAFIOȚI…!!! CE POATE FACE „BIETUL STAT”  CĂPUȘAT DE „SFINȚII” care l-au condus de două decenii??? NU POATE FACE DECÂT SĂ NE ASCULTE/SPIONEZE ÎN TIMP CE SFINȚII FURĂ CA ȘI PÂNĂ ACUM.

Mă întreb și eu de unde până unde această problemă devine o prioritate națională. De ce nu se interesează serviciile și tovarăsul ghiță să elucideze misterele importante ale ultimilor 20 de ani – furtul flotei, devalizarea economiei naționale, genocidul produs de basescu și boc, cum a devenit țara o colonie străină etc. Ascultarea telefoanelor și spionatul sunt singurele probleme a acelor putori care sunt platiți din banii noștri. Nu sub atenta supraveghere a serviciilor s-au produs toate aceste fapte enunțate mai sus?

PS: IATĂ CE SPUNE SORIN ROȘCA STĂNESCU

„Eu nu-l suspectez pe domnul deputat Sebastian Ghiţă că s-a pus în slujba unor interese pe care le are SRI şi vrea să ducă o comandă până la capăt, având în vedere că domnia sa e greu de presupus că ştie să scrie un articol de lege. În schimb, îl suspectez de deficit de inteligenţă, pentru că este la mintea cocoşului faptul că oricine poate cumpăra aceste cartele preplătite şi oricine le poate da mai departe. E foarte simplu ca un virtual terorist, dacă doreşte să vorbească de pe asemenea cartele şi să nu se ştie cine este, este suficient să dea bani unui om al străzii care are buletin şi să-şi cumpere cartele Prepay. Iniţiativa mi se pare imbecilă, înainte de a judeca în ce măsură este sau nu împotriva drepturilor cetăţeanului”, a spus Sorin Roşca Stănescu, la Realitatea TV.

Iată două articole care vă vor lamuri asupra realității și pe care INSIST SĂ LE CITIȚI

Știai că ești spionat intens pe internet? Vezi cine te spionează și ce poți face

CREZI CĂ EȘTI URMĂRIT ACASĂ, PE STRADĂ, LA SERVICI, PE INTERNET? CITEȘTE AICI