Pe internet, Ungaria a anexat Transilvania! România, dormi!?


ungaria a anexat pe internet TRANSILVANIA - Proiect Romania

ungaria a anexat pe internet TRANSILVANIA – Proiect Romania

Dormi, popor român, că au extremiștii maghiari grijă de tine! Pe mafioții din politică, indiferent de partid, să nu te bazezi.  Ei au distrus România, au vândut-o, au devalizat-o, te-au îndatorat pe tine pentru câteva generații și au grăbit moartea a sute de mii de români, după cum recensământul arată!  Mai nou, se pregătește și otrăvirea țării prin debutul exploatării gazelor de șist (video dramatic AICI), precum și a exploatării de la Roșia Montană! Nepoții o sa NE BLESTEME, iar pe noi o să ne mănânce cancerul! Miroase a genocid!

Ai putea avea încredere în cei care te-au adus la sapă de lemn, care prosperă în timp ce tu sărăcești, care își permit excursii la Miami sau se plimbă cu elicopterul pe la bâlciuri, pe banii tăi, în timp ce tu mănânci salam cancerigen cu pâine cancerigenă???

Pe internet, mai precis pe site-ul http://www.emitabor.hu/, Ardealul este parte a unei sinistre Ungarii mari! Conform lui Dan TANASA (vezi aici)

Ungaria a anexat Transilvania. De data asta doar pe internet. Informația apare pe pagina de internet a organizatorilor Taberei Tineretului Maghiar din Ardeal (EMI) ce va avea loc în perioada 7 – 11 august 2013 în satul Borzont, comuna Joseni, în județul Harghita.

Sinistru este și faptul că guvernul poanta tace chitic și impune taxe pe nevasta somera, pe câine și pe mâță (vezi AICI) dar aceptă ca statul să sprijine financiar o tabară în care să se se pună la cale destrămarea României!!! Așadar, în România, cu sprijinul mafiei politice, se pune la cale destrămarea țării fără ca instituțiile statului să facă ceva! AM UITAT, sri-ul cel jegos si costisitor se ocupă cu ascultatul telefoanelor, că asa vor tov. basescu, poanta și ghiță de la rtv (vezi aici).

Poanta și băsescu închid ochii în timp ce revizionismul și neo-nazismul maghiar sunt finanțate din fonduri publice românești. Comuna Joseni sprijină cu 30 000 de lei tabăra tineretului maghiar din Transilvania, în timp ce consiliul județean Harghita oferă 7500 de lei pentru organizarea unei tabere a extremiștilor maghiari în România. Statul oferă, așadar, bani unor extremisti care au drept principal subiect de discuție în tabără, destramarea statului român!

DACĂ ASTA NU MAI ESTE TRĂDARE NAȚIOANALĂ DIN PARTEA LIDERILOR ȚĂRII NOASTRE, ATUNCI CE ESTE?!